Week van de Duurzaamheid
5-10 oktober 2020

SUSTAIN OUR WORLD, DESIGN YOUR FUTURE.

Maandag 5 oktober - zaterdag 10 oktober 2020

De Week van de Duurzaamheid (5-10 oktober 2020) is een week vol evenementen en inspiratie over hoe je bij kan dragen aan een duurzame toekomst. De focus ligt op hoe je je eigen leven duurzamer in kan richten, maar ook hoe we een duurzamere samenleving kunnen realiseren. De week wordt georganiseerd door het ROC van Twente, Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente samen met partners in de regio.

Week van de Duurzaamheid 2020

DOE MEE

Schrijf je in voor een van de vele evenementen tijdens de Week van de Duurzaamheid. Ontmoet anderen die net als jij bij willen dragen aan een duurzamere toekomst en leer over de uitdagingen waar we voor staan !

Vanwege nieuwe COVID-19 maatregelen zijn helaas alle fysieke evenementen afgelast. Alle evenementen die online plaats kunnen vinden gaan wel door. Klik hieronder om alle evenementen te bekijken en om je in te schrijven. Verschillende evenementen kunnen nog terug gekeken worden:Twentse KlimaatpraatStel je eigen duurzaamheidsdag samenDiversity Day TwenteFiDETT: Fieldlab Digitalization Energy Transition Twente en het Interactieve Theater.

Bekijk het volledige programma van de Week van de Duurzaamheid en schrijf je in
Programma Week van de Duurzaamheid

Aankomende evenementen

Over de week van de duurzaamheid

De Sustainability Week begon in 2019 als een evenement georganiseerd door de UT. Dit jaar focust de Week van de Duurzaamheid zich op regionale samenwerking. Daarom wordt de week nu gezamenlijk georganiseerd door het ROC van Twente, Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente. Samen willen we mensen inspireren om bij te dragen aan een duurzame toekomst en om hun dagelijks leven duurzaam in te richten.

FOTO'S 2019