SUSTAIN OUR WORLD, DESIGN YOUR FUTURE.

De Week van de Duurzaamheid (5-10 oktober 2020) is een week vol evenementen en inspiratie over hoe je bij kan dragen aan een duurzame toekomst. De focus ligt op hoe je je eigen leven duurzamer in kan richten, maar ook hoe we een duurzamere samenleving kunnen realiseren. De week wordt georganiseerd door het ROC van Twente, Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente samen met partners in de regio.

Meedoen?

Schrijf je in voor een van de vele evenementen tijdens de Week van de Duurzaamheid. Ontmoet anderen die net als jij bij willen dragen aan een duurzamere toekomst, leer over de uitdagingen waar we voor staan en help mee met het schoonhouden van je eigen leefomgeving.

Bekijk het volledige programma van de Week van de Duurzaamheid en schrijf je in
Programma Week van de Duurzaamheid

AFTERMOVIE 2019

Aankomende evenementen

Over de week van de duurzaamheid

De Sustainability Week begon in 2019 als een evenement georganiseerd door de UT. Er werden allerlei evenementen georganiseerd, van een symposium tot een festival, allemaal in samenwerking met onder andere de Dutch Sustainable Fashion Week, A.S.V. Taste, ARISE. Meer informatie over de editie van vorig jaar (inclusief een video) kun je hier vinden (in het Engels).

Dit jaar focust de Week van de Duurzaamheid zich op regionale samenwerking. Daarom wordt de week nu gezamenlijk georganiseerd door het ROC van Twente, Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente. Samen willen we mensen inspireren om bij te dragen aan een duurzame toekomst en om hun dagelijks leven duurzaam in te richten.