Kom je ook?

Trots melden we DAT WE ONZE bruisende CAMPUS weer kunnen LATEN ZIEN in de lente van 2023 tijdens ons open huis.

Het Open Huis zit vol activiteiten waarin je op een leuke, interactieve manier de mogelijkheden van wetenschap en technologie ervaart. Denk aan workshops, rondleidingen en demo's in een internationale sfeer. We staan klaar om jou, je familie en je vrienden te verwelkomen: zowel jong als oud.

Ons laatste Open Huis was in 2018:

FAMILIE, VRIENDEN, (ZAKEN)PARTNERS EN KENNISSEN ZIJN VAN HARTE WELKOM

Je bent vast gewend om op de campus te zijn om colleges te volgen of voor werk. Maar wat dacht je van een bezoek aan onze universiteit in het Weekend van de Wetenschap om samen met je familie of vrienden een idee te krijgen van hoe de UT wetenschap en technologie benadert? Het programme zit vol met activiteiten, workshops, rondleidingen en demonstraties voor alle leeftijden en interesses. Dit is jouw kans om onze universiteit achter de schermen te bekijken. Nodig daarom je familie, vrienden en kennissen uit om mee te doen met de activiteiten.