Open Huis 2023

Op zaterdag 3 juni heten wij iedereen weer van harte welkom OP ONZE prachtige CAMPUS TIJDENS het OPEN HUIS: het leukste uitje in twente voor jong en oud! 

Als je aan een universiteit denkt, denk je vast aan studeren, werken en onderzoeken. Maar wat dacht je van een bezoek aan onze universiteit om samen met je familie of vrienden een idee te krijgen van hoe de UT wetenschap en technologie benadert? Dit is jouw kans om onze universiteit achter de schermen te bekijken. Tijdens het Open Huis kan je ontzettend veel doen. Denk aan workshops, rondleidingen, demonstraties, quizzen waarin bezoekers op een interactieve manier de mogelijkheden van wetenschap en technologie kunnen ervaren. 

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Open Huis

3 juni 2023
Pre-registreren
We sturen je een e-mail zodra de registratie open gaat.

Open Huis

It was a wonderful day! We'll add photos soon.


Wat mag je verwachten tijdens Open Huis?
Leuk voor jong en oud!
Open Huis

We willen jou niet alleen wat laten zien, we laten jong en oud ervaren hoe het is om bij University of Twente te werken. Als wetenschapper of ondersteuner. 

Jonge wetenschappers in de dop?
Open Huis

Hoe reageren bepaalde stoffen op elkaar? Laat je kind het experiment aangaan en kom er zelf achter! Wie weet schuilt er een jonge wetenschapper in jouw kind. 

De ster van de dag ben jij
Open Huis

Altijd al willen ervaren hoe het is om te presenteren? Kom erachter welke technieken tegenwoordig er zijn en maak je eigen reportage.

Heel ver, maar zo dichtbij
Open Huis

Virtual Reality mag en kan niet ontbreken op een Open Huis. Wil jij met eigen ogen zien hoe het voelt om iets ontastbaars van dichtbij mee te maken en zelf te besturen? 

Terugblik 2018

Kijk hier het filmpje terug voor een volledig beeld van de vorige editie in 2018. 

Achter de schermen

Neem een kijkje in één van onze labs! Onze wetenschappers laten je graag deze zien.

Blaas jezelf omver

De windtunnel bij ons op de campus is onder andere gebruik bij het onderzoek naar reductie van vliegtuiglawaai. Onze wetenschappers laten je dit graag zien. 

Kijkje onder de kap

Hoe werkt onze Solar auto en hoe comfortabel zit je er eigenlijk in? Vraag het ons studententeam? 

UT'ers: Laat zien wat jij in huis hebt

Ben jij bezig met een interessant onderzoek, innovatie, of technologie die bezoekers zeker niet mogen missen?
Activiteit aanmelden
Tip: welke activiteit je ook bedenkt: betrek het publiek erbij! We willen bezoekers de UT niet enkel wat laten zien, we willen dat ze het ervaren. Van workshops, demonstraties, en rondleidingen tot quizzes of zelfs een interactief experiment: laat je creativiteit spreken!