Open Huis 2023

Het Open Huis van de Universiteit Twente is het leukste uitje voor jong en oud die nieuwsgierig zijn naar de wetenschap en technologie!

Op zaterdag 3 juni verwelkomt de Universiteit Twente je op onze prachtige campus. Neem een kijkje achter de schermen van onze technische universiteit en ervaar op interactieve wijze hoe de UT wetenschap en technologie benadert en inzet voor uiteenlopende (maatschappelijke) doeleinden. Doe mee met de verschillende workshops, rondleidingen, demonstraties en quizzen! Check het volledige programma hier.

Je bent van harte welkom op zaterdag 3 juni tussen10:00 en 16:00 uur.
Registreer je nu en neem vrienden en familie mee!

Wat mag je verwachten tijdens Open Huis?
Leuk voor jong en oud!
Open Huis

We willen jou niet alleen wat laten zien, we laten jong en oud ervaren hoe het is om bij University of Twente te werken. Als wetenschapper of ondersteuner. 

Jonge wetenschappers in de dop?
Open Huis

Hoe reageren bepaalde stoffen op elkaar? Laat je kind het experiment aangaan en kom er zelf achter! Wie weet schuilt er een jonge wetenschapper in jouw kind. 

De ster van de dag ben jij
Open Huis

Altijd al willen ervaren hoe het is om te presenteren? Kom erachter welke technieken tegenwoordig er zijn en maak je eigen reportage.

Heel ver, maar zo dichtbij
Open Huis

Virtual Reality mag en kan niet ontbreken op een Open Huis. Wil jij met eigen ogen zien hoe het voelt om iets ontastbaars van dichtbij mee te maken en zelf te besturen? 

Terugblik 2018

Kijk hier het filmpje terug voor een volledig beeld van de vorige editie in 2018. 

Achter de schermen

Neem een kijkje in één van onze labs! Onze wetenschappers laten je graag deze zien.

Blaas jezelf omver

De windtunnel bij ons op de campus is onder andere gebruik bij het onderzoek naar reductie van vliegtuiglawaai. Onze wetenschappers laten je dit graag zien. 

Kijkje onder de kap

Hoe werkt onze Solar auto en hoe comfortabel zit je er eigenlijk in? Vraag het ons studententeam? 

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Aftellen naar event

3 juni 2023

Het Open Huis is voorbij!

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk.