Evenementen & Plechtigheden

Download programma
Download het programma van het Open Huis

ZATERDAG 23 JUNI 2018

Op zaterdag 23 juni 2018 (van 11.00 tot 16.00 uur) vindt het Open Huis van de Universiteit Twente (UT) plaats. Op deze dag bruist de mooie campus van de Universiteit Twente met activiteiten waarin je het plezier en belang van wetenschap en techniek ervaart. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan we met z’n allen klaar om jou en je familie te verwelkomen.

Kom naar het Open Huis

Het Open Huis is voor iedereen die een kijkje in de keuken van de Universiteit Twente wil nemen. Nodig je familie, vrienden en kennissen uit om een bezoekje te brengen aan de Universiteit Twente.

Doe mee aan workshops en demo’s in een feestelijke en internationale setting. Beleef een virtuele werkelijkheid in het Virtual Reality & Smart Industry Lab, ervaar windsnelheden van 100 km/uur in de windtunnel of stap in de schoenen van een echte onderzoeker in het MESA+ Nanolab.

Tijdens het Open Huis vindt ook de finale van de RED Engineers Challenge plaats in de Waaier. Dit is een uitvinders- & ontwerpwedstrijd voor kinderen in de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs.

Het Open Huis is voor iedereen, van jong tot oud, die een kijkje in de keuken van de Universiteit Twente wil nemen.

Hier krijg je een indruk van alle activiteiten bij het Open Huis en kun je ook alvast ons programma boekje downloaden. Deze krijgt je zaterdag ook uitgereikt.

OPEN HUIS Teaser

Mochten je vrienden niet geloven dat ons Open Huis super gaat worden? Het belooft echt een groot feest te worden!

Foto en video impressie

Wil je een indruk krijgen van de vorige editie van het Open Huis? Bekijk dan de foto's en video van het Open Huis in 2014.