HUISSTIJL UNIVERSITEIT TWENTE

De Universiteit Twente is een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om ons heen. Om ons onderwijs en onderzoek in de markt te presenteren is het van belang dat alle onderdelen zich eenduidig en herkenbaar presenteren als University of Twente.

Om dit merk te profileren wordt er voor alle onderdelen gewerkt vanuit het hoofdmerk University of Twente. De visuele identiteit van het merk kenmerkt zich in de basis door het strakke, no nonsens logo, de strakke vlakverdelingen en het gebruik van het universum aan elementen die verschillende onderdelen van de universiteit vertegenwoordigen. Hoe deze identiteit tot stand is gekomen en welke uitgangspunten centraal staan, is vastgelegd in de rationale. 

Heb je een vraag over de huisstijl, wil je een aanvraag doen voor middelen of wil je een bestelling plaatsen neem dan contact op met de servicedesk Traffic van Marketing & Communicatie.

Opmaak-, ontwerp- of drukwerkopdracht (Orderformulier Traffic)

Heb je een ontwerpvraag of wil je een opdracht indienen vul dan het orderformulier in.

Stationery (briefpapier en enveloppen)

Het corporate briefpapier en corporate enveloppen kunnen worden besteld via het bestelformulier. Het gaat dus om bedrukt briefpapier en bedrukte enveloppen. Blanco papier kan besteld worden bij de firma Lyreco.

Briefpapier en enveloppen liggen op voorraad in de centrale postkamer in gebouw Garage. Zij verwerken de bestellingen en zorgen voor een interne verspreiding. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met de centrale postkamer op nummer 2118.

Relatiegeschenken of promotieartikelen

Je kunt zonder tussenkomst van de afdeling Traffic producten bestellen via de webshop. Eens per week op woensdag worden deze producten geleverd bij de centrale postontvangst en de interne post zorgt ervoor dat het op jouw adres afgeleverd wordt.

Online opmaaktool

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je een aantal producten ook direct zelf vervaardigen met onze designtool, zoals visitekaarten, badges, uitnodigingen, deurbordjes en meer.