Zie Agenda

Infosessie Entrepreneurial MBA Masterclasses & Panther-programma

Op 17 juni 2021 vindt er een infosessie plaats voor de nieuwe Entrepreneurial MBA Masterclasses en het Panther-programma. Hier kunt u inhoudelijke vragen stellen aan één van de programmaleiders. Wegens overlap van beide programma's worden deze infosessies gecombineerd. 

De Universiteit Twente biedt vanaf 2021 een viertal nieuwe masterclasses aan in het kader van de Entrepreneurial MBA van de Flanders Business School (FBS) – de business school verbonden aan de KU Leuven in Antwerpen. De ondernemende Universiteit Twente en FBS met haar reputatie op het gebied van ondernemerschap en management slaan daarmee de handen ineen om samen inhoud te geven aan deeltijd academisch onderwijs op het gebied van ondernemerschap voor managers en ondernemers. De masterclasses maken onderdeel uit van de geaccrediteerde FBS Master 'Entrepreneurial MBA'

Binnen het Panther-programma ontwikkelen deelnemers hun business idee uit tot een financierbaar en duurzaam businessplan. We bieden een intensief trainings- en coaching traject aan bestaande uit 5 sessies waarin lezingen, werksessies en pitchactiviteiten gecombineerd worden. Elke sessie wordt georganiseerd op een andere locatie en wordt gehost door organisaties die uitblinken in ondernemerschap.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: donderdag 17 juni 2021

Tijdstip: 18.15 uur tot 19.15 uur

Locatie: Online 

Infosessie Entrepreneurial MBA Masterclasses & Panther-programma
Registreer