UTAlumni NetwerkAgendaAlumni versie Create Tomorrow Utrecht

Alumni versie Create Tomorrow Utrecht

In mei 2019 vindt de grootste studentendenktank Create Tomorrow ter wereld weer plaats op de campus! Tijdens deze dag buigen studenten zich in groepjes over een vraagstuk uit het bedrijfsleven. En goed nieuws... De commissie organiseert samen met de Alumnikring Utrecht een mini denktank in Utrecht!

Houd jij wel van een uitdaging om een concreet probleem om te lossen? Of wil je gewoon in een ontspannen sfeer in contact komen met andere alumni? Dat komt goed uit, want op 17 januari vindt het alumni event van Create Tomorrow plaats! Werk onder het genot van een drankje aan een inspirerende case. Bedenk met jouw groep de meest innovatieve oplossing en win VIP tickets voor het Create Tomorrow evenement in mei!

De case 
De grachten in Utrecht zijn iedereen welbekend. Weinigen zullen echter weten dat het Middeleeuwse Enschede ook werd omringd door grachten. Een buitengracht (nu de Oldenzaalstraat, de kop van de Boulevard en de Molenstraat) en een binnengracht (de Walstraat en de Noorder- en Zuiderhagen). De grachten werden uiteindelijk in 1597 (buitengracht) en 1862 (binnengracht) gedempt. Zonde, zo vindt een groep Enschedeërs. Die wil de grachten weer terugbrengen in Enschede. Dat is echter nog niet zo makkelijk. De vraag van de avond luidt dan ook: Hoe kunnen de grachten terug gebracht worden in Enschede? 

Inschrijven
Er zal in groepen (4-6 alumni) gewerkt worden aan de case. Inschrijven kan zowel per groep (4-6 alumni) als individueel. Aanmelden kan door je naam en eventueel de namen van je groepsleden te mailen naar alumni@utwente.nl.   

In het kort

Datum

donderdag 17 januari 2019

Tijd

18:45u - 22:30u

Locatie

Kanunikkenzaal, Academiegebouw Universiteit Utrecht, Domplein 29

Kosten

5 euro p.p. (inclusief borrel)

Inschrijven

mail je naam en eventueel de namen van je groepsleden naar alumni@utwente.nl.   


Programma

18:45u - 19:00u

Inloop met koffie en thee

19:00u - 19:30u

Inleiding case

19:30u - 21:00u

Werken aan de case

21:00u - 22:30u

Borrel en bekendmaken winnaars