Vragenlijst over monitoring bij reumatoïde artritis

Heb je reumatoïde artritis? Help ons dan met onderzoek naar het bijhouden van klachten. We zoeken mensen met reumatoïde artritis die een korte online vragenlijst willen invullen.

Waar werken we aan?

Klachten bijhouden (zoals pijn of vermoeidheid) kan helpen om meer grip te krijgen op je gezondheid. Het kan ook zorgverleners ondersteunen in hun behandeling. De Universiteit Twente onderzoekt samen met mensen met reumatoïde artritis hoe dit monitoren beter kan aansluiten bij wat zij belangrijk vinden. Uiteindelijk willen we technologie ontwikkelen die klachten zoals vermoeidheid op een slimme manier in beeld brengt.

Doe je mee? Vul dan onze vragenlijst in!

Wat vragen wij van jou?

We vragen je om een vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Je helpt ons hiermee om de juiste technologie te ontwikkelen voor het monitoren van symptomen. Je krijgt in de vragenlijst telkens twee opties te zien en kiest de variant die het best bij je past. Het invullen kost ongeveer 15 minuten en antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Wie kan er meedoen?

Iedereen die 16 jaar of ouder is en reumatoide artritis heeft, kan meedoen aan deze online vragenlijst.

Ontmoet de onderzoeker

dr. R. Wolkorte (Ria)
Universitair docent

Ik ben onderzoeker op het gebied van burgerwetenschap en reuma. In dit project werk ik samen met Isa van den Dikkenberg i.vandendikkenberg@student.utwente.nl en Janine van Til j.a.vantil@utwente.nl.

Doe mee!

Wil je meedoen of heb je vragen? Vul je gegegevens hieronder in. Je ontvangt de vragenlijst per e-mail.

Belangrijk te weten

  • Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek is altijd vrijwillig.
  • Als je je aanmeldt voor een studie krijg je altijd een automatische bevestigingsemail. 
  • Een ethische commissie heeft naar dit onderzoek gekeken en een positief advies gegeven. De commissie zegt hiermee dat het onderzoek wetenschappelijk zorgvuldig is en dat het volgens deelnemersrechten wordt uitgevoerd. 
  • Jouw contactgegevens worden alleen gebruikt zoals jij dat wilt. De gegevens delen we alleen met de onderzoeker van het onderzoek waar je aan mee wil doen. Heb je aangevinkt dat je graag op de hoogte blijft over nieuwe onderzoeken? Dan ontvang je maximaal 1x per maand een bericht. Mocht dit wijzigen, nemen we eerst contact met je op. Lees hier uitgebreid hoe we omgaan met persoonsgegevens.