Data en kosten

STARTDATA Master Risicomanagement

De Master Risicomanagement start met een kick-off op woensdagmiddag 27 september, de eerste seminar wordt gegeven op 28 en 29 september 2017. Zowel de kick-off als de 'Cyclus van Risicomanagement'-seminar vinden plaats in het Conferentiehotel Drienerburght, Campus Universiteit Twente.

Master 27 september = vol
Bij voldoende aanmeldingen start de master ook in maart
Ja, ik neem een optie

locaties: amersfoort en enschede

De opleiding wordt hoofdzakelijk in Amersfoort en Enschede georganiseerd. De startseminars vinden telkens plaats in Enschede. De seminars vinden plaats op donderdag en vrijdag met een overnachting. 

KOSTEN master risicomanagement

De kosten voor de Master Risicomanagement omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de de digitale leeromgeving en bibliotheek van Universiteit Twente en
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten tijdens de seminars en de internationale studiereis

De totale investering voor de Master Risicomanagement bedraagt € 27.500,00 plus  € 6.500,00 arrangementskosten. De kosten van een losse masterclass uit het basisprogramma bedraagt € 5.500,00 (incl. arrangementskosten). De prijs van een losse masterclass uit het keuzeprogramma bedraagt € 3.900,00 (incl. arrangementskosten).

Wat heeft de opleiding de organisatie gebracht?
Een generalistisch manager die op veel plekken in de organisatie goed inzetbaar is.
Liesbeth Minnema, Adjunct-manager Ruimtelijke Ontwikkeling & Mobiliteit, Gemeente Almere

Belastingvoordeel

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de Belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Informatiebijeenkomst 15 december
Uw leidinggevende overtuigen van deze investering? Kom samen.
Bekijk programma
Chat offline (contact)