Schrijf u nu in voor een opleiding of neem een optie!

Data en kosten

STARTDATA Master Risicomanagement

De Master Risicomanagement start met een introductieseminar op 21 en 22 september 2017, Conferentiehotel Drienerburght, Campus Universiteit Twente.

Nu al vragen?
Op 7 februari vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor de Master Risicomanagement. Maak hier kennis met docenten en huidige deelnemers. Meld u aan!
Meer informatie

locaties: amersfoort en enschede

De opleiding wordt hoofdzakelijk in Amersfoort en Enschede georganiseerd. De startseminars vinden telkens plaats in Enschede. De seminars vinden plaats op donderdag en vrijdag met een overnachting. 

KOSTEN master risicomanagement

De kosten voor de Master Risicomanagement omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de de digitale leeromgeving en bibliotheek van Universiteit Twente en
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten tijdens de seminars en de internationale studiereis

De totale investering voor de Master Risicomanagement bedraagt € 27.500,00 plus  € 6.500,00 arrangementskosten. De kosten van een losse masterclass uit het basisprogramma bedraagt € 5.500,00 (incl. arrangementskosten). De prijs van een losse masterclass uit het keuzeprogramma bedraagt € 3.900,00 (incl. arrangementskosten).

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de Belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Chat offline (contact)