Assessmentcentrum Twente

HET ASSESSMENTCENTRUM TWENTE: BEOORDELING EN ONTWIKKELING VAN ONDERWIJSTALENT

Welkom bij Assessmentcentrum Twente (ACT). Binnen het assessmentcentrum wordt advies en richting gegeven aan de professionalisering van (toekomstige) docenten door middel van de beoordeling en ontwikkeling van onderwijstalent. Hiervoor worden verschillende soorten assessments ingezet, zoals zij-instroomassessments en toelatingsassessments. Assessments richten zich op de geschiktheid, bekwaamheid en ontwikkeling van docenten, bijvoorbeeld van zij-instromers die in het onderwijs willen werken of docenten die al werkzaam zijn in het onderwijs. 

Wat houdt een assessment in?

Doelgroep

De assessments kunnen ondersteunen bij vragen op het gebied van loopbaan, personeelsbeleid en geschiktheid van kandidaten voor specifieke opleidingstrajecten. Een assessment kan door de werkgever worden aangevraagd, uiteraard in samenspraak met de werknemer. Ook kan een docent op eigen initiatief een assessment aanvragen. Voor zij-instroomassessments dient dit in overleg met de werkgever te gebeuren.

Aanbod

Welk assessment het beste past, is afhankelijk van de vraag van de kandidaat of werkgever. Assessmentcentrum Twente biedt daarom verschillende assessments aan: 

Aanmelden & Meer informatie

Aanmelden voor een assessment is mogelijk via onderstaande knop. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het ACT via act@utwente.nl

Contactpersoon

Bij vragen of suggesties kunt u mailen naar act@utwente.nl.

De Universiteit Twente spant zich in om de informatie op haar websites zo volledig en actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en of onjuist is. Ook kan de informatie zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Om deze redenen kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.