Panther-programma

Alle informatie overzichtelijk en bij de hand!

Binnen het Panther-programma ontwikkelen deelnemers hun business idee uit tot een financierbaar en duurzaam businessplan.

We bieden een intensief trainings- en coaching traject aan bestaande uit 5 sessies waarin lezingen, werksessies en pitchactiviteiten gecombineerd worden. Elke sessie (op donderdag en vrijdag) wordt georganiseerd op een andere locatie en wordt gehost door organisaties die uitblinken in ondernemerschap:

Dit traject biedt je een unieke kans om te leren van en geïnspireerd te worden door verschillende lokale ecosystemen in Europa en om deze kennis te verankeren in het ontwikkelingstraject van jouw onderneming.

Ontvang digitale brochure
Prof. dr. ir. Petra C. de Weerd-Nederhof

Het PANTHER-programma brengt startende high-tech business ventures, onderzoekers en ervaren coaches uit 4 verschillende innovatie-ecosystemen bijeen. Voor alle partijen een inspirerende en stimulerende succesformule!

Prof. dr. ir. Petra C. de Weerd-Nederhof

Voor wie is dit programma

Het PANTHER-programma richt zich tot alle teams die hun bestaande onderneming willen opschalen of nieuwe (al dan niet technologische) ideeën met een Europees potentieel willen ontwikkelen. Het programma richt zich eveneens op teams die momenteel bezig zijn met het opstellen van een duurzame waardepropositie (met een bijbehorend businessplan) voor deze concepten.

Gedurende een periode van 7 maanden begeleiden en coachen wij jouw team (van twee tot drie deelnemers) door het proces van het formuleren en verfijnen van jouw visie en het vertalen van deze visie in een uniek en schaalbaar business model en aansluitend business plan.

Zowel entrepreneurs als intrapreneurs worden aangemoedigd om deel te nemen en zullen in gelijke mate in aanmerking komen voor dit programma.

Opleidingsoverzicht

Certificering
PANTHER-programma
Bewijs van deelname
Faculteit
Professional Learning and Development
Duur
6 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
100% Engelstalig
Startdata
Tijden nog niet bekend
Locatie
Haarlem
Aantal plaatsen
Niet bij deze opleiding

Meer weten?

Benieuwd hoe dit programma jouw bedrijfsidee of onderneming zou kunnen helpen? Neem contact op met Marcia Clifford van PLD om een vrijblijvende kennismaking te plannen met één van de coaches uit dit programma.

Plan een vrijblijvende kennismaking met één van onze coaches
Stuur een e-mail
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies