Toekomstgericht Toezichthouden

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Het vak van toezichthouder dus ook

Het aanvaarden van een functie als toezichthouder betekent verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijk zijn. Hoe geef je vorm aan deze verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving, waarvoor kritische kracht en continuïteit zo belangrijk zijn? In de Master Course Toekomstgericht Toezichthouden leer je hier alles over.

Non-stop stakeholdermanagement

Hoe zit het met jouw omgevingsbewustzijn? En jouw morele kompas? Agendeer jij de juiste thema’s in de gesprekken met het bestuur? Hoe is de verhouding tussen jou en de bestuurders en de andere toezichthouders? Als toezichthouder ben je voortdurend met stakeholdermanagement in de weer. Dat vraagt wat van je persoonlijke en professionele vaardigheden. In de opleiding Toekomstgericht Toezichthouden ga jij deze vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en aanscherpen.

Ontvang digitale brochure

Voor wie?

Ben jij lid van een raad van commissarissen of een raad van toezicht van een organisatie in de publiek-private sector? Dan past deze opleiding bij jou. Ook als je deze rol nog niet vervult, maar wel ambieert, kun je meedoen. Je kunt op ieder niveau instappen en zo je eigen leerproces vormgeven.

Daarnaast is deze opleiding ook voor directeuren en bestuurders die heldere leerdoelen hebben geformuleerd om hun rol (of hun toekomstige rol) excellent te kunnen invullen. De groepsomvang bedraagt maximaal 15 personen.

Vragen over deze master course?
E.G.M. Veltman - van der Woning (Jacqueline)
PROGRAMMACOÖRDINATOR

Opleidingsoverzicht

Certificering
Master Course Toekomstgericht Toezichthouden
Bewijs van deelname
Faculteit
Professional Learning and Development
Duur
8 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
31 oktober 2024
Locatie
Enschede, U Parkhotel
Aantal plaatsen
Er zijn 18 opleidingsplaatsen
Studiebelasting
3 EC (72 uur incl. colleges)
Aantal dagen
8

Meer weten?

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies