UTEducationMeeloopdagAanmelden: bachelor

Aanmelden: bachelor

Zit je in 5 of 6 vwo, heb je  onze open dag bezocht en wil je ervaren hoe het is om student aan de UT te zijn?

Schrijf je in voor een Meeloopdag! Tijdens een gewone collegedag ervaar jij hoe het is om te studeren aan de Universiteit Twente. Een dag lang ga jij, samen met een eerste- of tweedejaars student van de bacheloropleiding van jouw interesse, de campus verkennen. Je kunt al jouw vragen stellen en je volgt zelfs een college. Echt een dag uit het leven van een student!

Wil je liever Skypen?

Het is ook mogelijk om de student online via Skype te spreken. Gaat je voorkeur daarnaar uit? Geef deze optie dan aan in het aanmeldformulier. Een leuke, extra mogelijkheid is om samen een Campus Tour te doen! Zo krijg je niet alleen een goede indruk van wat de campus te bieden heeft, maar ontdek je ook de gebouwen en labs die je tijdens je bacheloropleiding vaak zult bezoeken.

Welke van de opties je ook kiest, je krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen over de opleiding en de universiteit.

 • Optie 1: Skypen met een student

  Wil jij alles weten hoe het is om een student aan de UT te zijn? Ga in gesprek met een student van jouw studiekeuze en vraag hem/haar alles wat je weten wilt. Onze studenten delen graag hun ervaringen! Vragen over de opleiding, begeleiding binnen de opleiding, huisvesting, leven als een student, lesmateriaal, hoe zit een lesrooster er uit, etc. Je komt het allemaal te weten!

  Meld je aan voor de opleiding van jouw keuze en de student (mentor) neemt contact met je op om samen met jou een datum af te spreken.

 • Optie 2: Skype met een student & Campus Tour

  Skype met een student van jouw studiekeuze en vraag alles wat je wilt weten. Vragen over de opleiding, het lesrooster, begeleiding, huisvesting, het studentenleven, lesmateriaal, etc. Onze studenten delen graag hun ervaringen! Meld je aan voor de opleiding van jouw keuze en de student (mentor) neemt contact met je op om een datum af te spreken.

  Campus Tour

  Een leuke, extra optie is om ook samen een Campus Tour te doen! Niet alleen krijg je een goed beeld van wat de campus je te bieden heeft, ook ontdek je de gebouwen en labs die je vaak zult bezoeken tijdens de opleidng van jouw keuze. Ben je een fanatieke sporter, dan zal de mentor je meenemen naar de vele sportfaciliteiten op de campus. Meld je interesses bij je aanmelding en je krijgt een rondleiding die jou op het lijf geschreven is.

 • Optie 3: Meeloopdag op de campus

  Kom een dag naar de campus in Enschede en loop een dag mee met een student! Je wordt gekoppeld aan een student die de bachelor van jouw interesse volgt.

  Tijdens een meeloopdag:

  • Neem je deel aan een college en/of practicum
  • Maak je kennis met de studievereniging van de bacheloropleiding
  • Krijg je het lesmateriaal te zien
  • Lunch je met de student die je begeleidt
  • Krijg je een rondleiding over de campus
  • Bezoek je de gebouwen en labs die voor jouw gekozen opleiding belangrijk zijn.

  Hoe werkt het?

  Meld je aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Via Skype, neemt onze student contact met je op om een datum af te spreken. Deze student is tevens jouw mentor tijdens de Meeloopdag zelf.

  Let op: dit evenement vindt plaats tijdens een collegedag op de campus van de universiteit in Enschede. Daarom kun je niet deelnemen tijdens vakanties aan dit evenement.

Aanmeldformulier

Let op

Interesse om Mechanical Engineering aan de VU te studeren?
Nu aanmelden
De bacheloropleiding Mechanical Engineering kan je of aan de Universiteit Twente in Enschede, of aan de Vrije Universiteit in Amsterdam volgen. Kies je voor de VU en wil je een dag meelopen met deze opleiding, meld je dan bij de VU aan voor een proefstudeerdag (en niet via dit formulier).