UTEducationMeeloopdag / Skype

Meeloopdag / Skype

Schrijf je in voor een persoonlijke introductie aan de universiteit Twente.

Heb jij interesse in een bachelor- of masteropleiding aan de Universiteit Twente (UT) en wil je ervaren hoe het is om hier te studeren? De beste manier om met de UT kennis te maken is een meeloopdag! Je komt in contact met een UT-student zodat je hem of haar alle vragen kan stellen over de bachelor of master van jouw interesse. Handig! 

Wil je liever Skypen?

Het is ook mogelijk om de student online via Skype te spreken. Een leuke, extra mogelijkheid is om samen een Campus Tour te doen!

Aanmelden 

Je kunt een meeloopdag volgen vanaf september t/m juni. Ben je een 5 of 6 vwo scholier, schrijf je dan aan voor de bachelordag. Ben je een wo of hbo student, meld je dan aan voor een Skype afspraak met een masterstudent.

Meeloopdag en de lockdownsituatie

Om een vijfde golf van Covid-besmettingen onder controle te krijgen, is Nederland sinds zondag 19 december in lockdown. Dit betekent dat je tot 14 januari 2022 geen Meeloopdag op onze campus kunt bijwonen. Wij nemen contact met je op en bieden je een (online) alternatief aan.

Je kunt je gewoon inschrijven voor de Meeloopdag na 14 januari 2022. Mocht de lockdwon worden verlengd, bieden we je een (online) alternatief aan. Hierover nemen we te allen tijde contact met je op.

Contact

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar studentforaday@utwente.nl.

Orientatie en voorlichting

Om je te helpen de juiste studie te kiezen, kun je -online, op onze campus of op buitenlandse beurzen, verschillende voorlichtingsactiviteiten volgen.