See HMI group

HMI group

Workshop "Sociale robots in de zorg: maar hoe dan??"

[English version of this page]

De workshop was erg leuk, dank aan iedereen die erbij was! 

----------

Op 2 september 2021 organiseert HMI samen met het PRoSPEro project een dag over sociale robots in de zorg voor mensen die in de zorg werken. Deze dag, die van 10:00 tot 16:00 duurt, combineert een symposium en een hands-on workshop waarbij we onderzoeken wat de komst van sociale robots concreet kan betekenen in de dagelijkse praktijk. En kunnen zorgmedewerkers daar zelf ook nog een rol in spelen?

Deelname is online middels Zoom. 

De dag is voor mensen die in de zorg werken, in alle vormen, organisaties, en functies. Tijdens de dag zullen er verhalen gepresenteerd worden uit het PRoSPEro project, maar daarnaast is er ook een uitgebreide hands-on sessie waar we met ons allen nadenken over hoe de sociale robots, die langzaamaan op diverse terreinen in de zorg doordringen, nuttig ingezet kunnen worden in de dagelijkse zorgpraktijk.

De workshop wordt georganiseerd vanuit (en gefinancieerd door) PRoSPEro, een Europees onderzoeksproject. De centrale vraag in PRoSPEro is "welke vaardigheden hebben zorgprofessionals in de toekomst nodig om sociale robots productief in te zetten in de dagelijkse praktijk, en waar zullen ze die vaardigheden vandaan halen?"

De workshop is voor deelnemers kostenloos.