Pinautomaat

Naast de ingang van de supermarkt (gebouw Sky, nr. 51) vind je een pinautomaat van de ING.

PostNL afhaalpunt

In de Coop Supermarkt (gebouw Sky, nr. 51) vind kun je een POST NL Servicepunt voor het ophalen en verzenden van pakketten. 

Afhaalpunt "De Buren"

In gebouw Sky, nr 51 staan de kluisjes van het onbemande afhaalpunt De Buren. Als de webshop deze keuze aanbiedt, kun je aankopen direct naar een kluisje laten bezorgen. Een speciale app op je smartphone geeft dan een melding als het pakket bezorgd is en geeft je de unlock-code van het betreffende kluisje. Superhandig als je overdag niet thuis bent, of als je iets bestelt waar je huisgenoten (nog) niets van mogen weten.

Oplaadpunten Smartphone/tablet

In de gebouwen de Horst, Vrijhof, Bastille en Hal B staan zuilen met oplaadpunten voor telefoons en tablets. Deze zijn gratis te gebruiken. Het gaat in eerste instantie om een pilot: het gebruik van deze oplaadpunten zal worden gemeten, waarna vervolgstappen worden bepaald.

Studentenpastoraat, Stilteruimte en moskee

In gebouw de Vrijhof is een Studentenpastoraat actief (kamer 303), en zijn er een stilteruimte (kamer 324) en een moskee (kamer 301) ingericht. Meer informatie is beschikbaar via de websites van het studentenpatoraat.

fiets en auto lenen

Op de campus kun je gebruik maken van de GoAbout App voor Android en iOS om een campusbike of campuscar te lenen. Voor meer info zie: flowtwente.goabout.com.  


Parkeren

Parkeren op de campus is uitsluitend toegestaan in parkeervakken en is voor alle gebouwen gratis. Grote parkeerplaatsen staan aangegeven op de plattegrond.

Oplaadpalen elektrische Auto's en Fietsen

In de personeelsfietsenstallingen van de gebouwen Waaier, Horst, Cubicus, Sportcentrum, Spiegel, Vrijhof en onder het Designlab zijn oplaadmogelijkheden voor fietsen beschikbaar.

Oplaadpalen voor elektrische auto's zijn op diverse parkeerplaatsen beschikbaa. Zie hiervoor de campusplattegrond.

Alle palen zijn aangesloten op het infra-netwerk, betaling is geregeld via bestaande landelijke betaalsystemen en passen.