Overige voorzieningen

Zoek je een wasserette of wil je een fiets huren? Hieronder onze overige voorzieningen.

 • Pinautomaat

  Naast de ingang van de Coop Compact (supermarkt) vind je een pinautomaat. Hieronder omtrokken door een geel vierkant.

   

 • Afhaalpunt PostNL

  In de Coop Compact (supermarkt) vind je een PostNL Servicepunt voor het ontvangen en verzenden van pakketten.

 • Afhaalpunt 'de Buren'

  In gebouw Sky gevestigd op de Hems 16 staan de kluisjes van het onbemande afhaalpunt De Buren. Als de webshop deze keuze aanbiedt, kun je aankopen direct naar een kluisje laten bezorgen. Een speciale applicatie op je smartphone geeft dan een melding als het pakket bezorgd is en geeft je de unlock-code van het betreffende kluisje.

 • Oplaadpunten smartphone/tablet

  In de gebouwen de Horst, Vrijhof, Bastille en Hal B staan zuilen met oplaadpunten voor telefoons en tablets. Deze zijn gratis te gebruiken. 

 • Studentenpastoraat, stilteruimte en moskee

  In gebouw de Vrijhof is een Studentenpastoraat actief en is er een stilteruimte (kamer 2.29) en een moskee (kamer 3.01) ingericht zodat iedereen zijn eigen geloof kan belijden.

  Meer informatie (in het Engels) vind je hier.

 • Fiets en auto huren

  Op de campus kun je gebruik maken van de GoAbout App voor Android en iOS om een campusbike of campuscar te huren.  

 • Oplaadpalen elektrische auto's en fietsen

  In de personeelsfietsenstallingen van de gebouwen Waaier, Horst, Cubicus, Sportcentrum, Spiegel, Vrijhof en onder het Designlab zijn oplaadmogelijkheden voor fietsen beschikbaar.

  Oplaadpalen voor elektrische auto's zijn op diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Alle palen zijn aangesloten op het infra-netwerk, betaling is geregeld via bestaande landelijke betaalsystemen en passen.

 • Wasserettes

  We hebben twee wasserettes op de campus. Eén bij het gebouw Bastille op het laadstation kun je buiten op een overdekte locatie gebruikmaken van een wasserette. Deze vind je aan de kant van de voetbalvelden/Coop. Er zijn twee wasmachines en een droger beschikbaar.

  De tweede wasserette bevindt zich aan de Witbreuksweg.