Zie Alle vacatures

Studentenpsycholoog

Functieomschrijving

De studentenpsychologen maken deel uit van de afdeling Student Affairs Coaching and Counselling van de dienst Centre for Educational Support. Student Affairs Coaching and Counselling stelt zich ten doel de onderwijs-, studie- en leefsituatie van de gehele UT-studentenpopulatie positief te beïnvloeden. De Studentenpsychologen begeleiden jaarlijks ongeveer 700 studenten waaronder ook internationale studenten bij vragen op het terrein van studieproblematiek en bij persoonlijke problemen. Begeleiding wordt zoveel mogelijk op maat geboden.

Binnen het team van studentenpsychologen zijn verschillende referentiekaders vertegenwoordigd. Het is een dynamisch team in een dynamische omgeving. voor de afdeling Student Affairs Coaching and Counselling van de Universiteit Twente zijn wij op zoek naar een: Studentenpsycholoog 20 uur per week.

Je houdt oriënterende gesprekken, stelt indicaties en voert kortdurende behandelingen uit. Ook ga je je richten op preventie. Naast individuele gesprekken met studenten zal je ook verschillende groepen en trainingen begeleiden. Je neemt deel aan intervisie en werkoverleg. Contact met verwijzers binnen en buiten universiteit is een belangrijk onderdeel van de functie.

Profiel

De BIG-registratie Gezondheidszorgpsycholoog of vergelijkbare kwalificaties is een pre. Je bent analytisch en integer en kunt goed communiceren. Ervaring met de doelgroep is belangrijk, inlevingsvermogen een vereiste. Het is noodzakelijk dat je de gesprekken met studenten in het Engels kunt voeren.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor informatie over de functie kun je je richten tot mw. mr. Caroline van Dijken, hoofd Student Affairs Coaching and Counselling, tel. 053-489 2035 of per mail: c.vandijken@utwente.nl.

Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van cv, kun je uiterlijk tot 1 maart 2020 sturen via de onderstaande sollicitatie button.

Ons aanbod

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband van 20 uur per week vooralsnog voor de periode van één jaar. Afhankelijk van de evaluatie van jouw functioneren bestaat er uitzicht op verlenging van het contract en behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.Je salaris bedraagt, afhankelijk van jouw GZ-opleiding en ervaring, maximaal EUR 4978,- (schaal 11) bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.

De organisatie

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.
 
Het Centre for Educational Support (CES) verzorgt alle studieondersteunende activiteiten van de Universiteit Twente. Deze activiteiten omvatten ander andere studiebegeleiding en -voorlichting, registratie van diploma’s, studievoortgang en roostering. Voor alle aandachtsgebieden geldt dat steeds verbindingen worden gezocht binnen en buiten de universiteit.
Studentenpsycholoog
Klik hier om te solliciteren