Zie Alle vacatures

Onderwijscoördinator

Functieomschrijving

De onderwijscoördinator (OC) plant en organiseert de onderwijsactiviteiten op basis van het onderwijsprogramma voor de bacheloropleiding Gezondheidswetenschappen en de masteropleiding Health Sciences. Hierbij horen onder meer de volgende taken:

  • Uitvoering geven en bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijsbeleid (zoals kwaliteitszorg en toetsbeleid) van de opleidingen.
  • Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de inhoud van het onderwijs in samenwerking met het moduleteam of de vakdocenten.
  • Analyseren van de knelpunten en het doen van voorstellen voor mogelijke verbeteringen in de inrichting en exploitatie van het onderwijs
  • Organiseren van de personele bezetting en benodigde faciliteiten (oa beheer elektronische leeromgeving) ten behoeve van het verzorgen van het onderwijs.
  • Leveren van managementinformatie voor de opleidingsdirecteur (OLD). Daartoe beheert de OC de managementgegevens.
  • Vervullen van secretarisfunctie binnen diverse commissievergaderingen.  

Als onderwijscoördinator maakt U deel uit van een klein hecht managementteam van de opleiding, bestaande uit de managementassistent, de studieadviseur en de opleidingsdirecteur.

Profiel

U bent deskundig op het gebied van het ontwikkelen en organiseren van onderwijs. U heeft interesse in gezondheid, zorg en technologie en bent op de hoogte van ontwikkelingen op deze gebieden.

U beschikt over een afgeronde onderwijskundige of zorg gerelateerde opleiding op minimaal bachelor niveau. U bent ondernemend, onderzoekend, werkt resultaatgericht en bent ook in staat te relativeren. U vindt het leuk om met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid te werken in een klein team. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante maar ook veeleisende functie in een drukke en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. De omvang

van de functie bedraagt 28 tot 32 uur per week. Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Uw salaris bedraagt, afhankelijk van uw opleiding en ervaring, maximaal € 4274,00 bruto per maand (schaal 10) op basis van een fulltime aanstelling.

 

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met dhr. G.P.J. Verhoog (Msc), telefoon (053) 4891242, email: g.p.j.verhoog@utwente.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie voorzien van een curriculum vitae, kunt u tot uiterlijk 23 februari a.s. insturen.

De organisatie

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Binnen de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente zijn ongeveer 700 medewerkers en ruim 2000 studenten betrokken bij onderwijs en onderzoek op de gebieden chemie, processen, materialen, optica en bio- en vloeistoffysica. De onderzoekers verrichten, veelal deel uitmakend van onderzoeksinstituten, onderzoek dat nationaal en internationaal in hoog aanzien staat. De faculteit werkt intensief samen met industriële partners en onderzoekers in binnen- en buitenland en verricht veel onderzoek voor externe opdrachtgevers en financiers. Een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek verrichten. 
Onderwijscoördinator
Klik hier om te solliciteren