Zie Alle vacatures

Open sollicitatie technici

Functieomschrijving

Geen technische vacature gevonden die bij je past? Geen probleem.

Zie jij jezelf aan de slag gaan in een techniekbaan bij de University of Twente, dan horen we graag van je. Dien een open sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Profiel

Je beschikt over een technische afgeronde studie op MBO, HBO of HBO+ niveau.

Je bent uitgenodigd om te sollicteren:
- als je op zoek bent naar je eerste baan
- als je als je een aantal jaar werkervaring hebt.

Ons aanbod

Wat moet je doen?

Wij vragen jou om het sollicitatieformulier volledig in te vullen en om je CV en motivatie in te dienen. Zodra je dit hebt gedaan, nemen wij jouw sollicitatie in behandeling en geven jou zo snel mogelijk een terugkoppeling!

De organisatie

De University of Twente betreedt het nieuwe decennium met een nieuwe, ambitieuze missie, visie, en strategie. Als de ultieme ‘people-first’ technische universiteit bouwen we voort op onze ‘High Tech,

Human Touch’-filosofie en de unieke positie die deze ons geeft in de samenleving. In alles wat we doen streven we naar maximale impact op mens en maatschappij door middel van het duurzaam inzetten van wetenschap en technologie. We borduren daarbij voort op onze rijke geschiedenis in het combineren van technische en sociale wetenschappen in vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen:

  • Gepersonaliseerde ‘healthtech’
  • Intelligente productiesystemen
  • Slimme materialen
  • De digitale samenleving
  • Een weerbare, veerkrachtige wereld

‘The University of Twente is the ultimate people-first university of technology. We empower society through sustainable solutions.’ Mission University of Twente.

UNIVERSITY OF TWENTE. HIGH TECH, HUMAN TOUCH.

De dienst Human Resources (HR) heeft een proactieve en faciliterende rol binnen de Universiteit Twente en ondersteunt daarin het College van Bestuur, de faculteiten en de diensten. De dienst werkt aan optimalisatie van het gehele werkveld, doorontwikkeling en implementatie van een breed eigentijds (digitaal) HR-instrumentarium. De komende jaren ligt de focus onder meer op de volgende thema’s: de verdere uitwerking van de nieuwe UT strategie Shaping 2030, recruitment, de nieuwe strategische oriëntatie op erkennen en waarderen in het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek en het goed op orde houden van de HR-basis. De uitvoering van deze taken is belegd binnen de afdelingen Advies, Beleid en Services van de dienst HR. 

Open sollicitatie technici
Klik hier om te solliciteren