Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Research Analyst DBE (junior)

Functieomschrijving

De afdeling Developmental BioEngineering (www.utwente.nl/tnw/dbe) van de Universiteit Twente is een dynamische, internationale onderzoekgroep waar technologie geïnspireerde oplossingen worden ontwikkeld voor belangrijke biomedische problemen. Binnen deze afdeling hebben wij een vacature voor een junior Research Analist voor de periode van 1 jaar. Als Research Analist kom je ons team van Research Analisten versterken. Inhoudelijk betreffen je werkzaamheden verschillende activiteiten die primair gericht zijn op de ondersteuning van het team van Research Analisten. Je ondersteunt hen bij het toezicht houden op en onderhouden van het laboratorium en laboratoriumapparatuur, administratieve taken in het labbeheer, het opzetten en ontwerpen van nieuwe experimenten, als ook het assisteren bij onderwijspractica en het vakinhoudelijk begeleiden en ondersteunen van collega’s.  Daarbij verwachten we dat je goed kan samenwerken en ook een sterke mate van zelfstandigheid hebt.

Profiel

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond
  • Je hebt ervaring en affiniteit met onderwijs en onderzoek
  • Je hebt ervaring en affiniteit met labtoezicht houden en labbeheer
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal
  • Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken
  • Je denkt mee met je (wetenschappelijke) collega’s en collega analisten en neemt zelf initiatieven

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO NU. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en de duur en relevantie van je werkervaring, maximaal € 3.606,- per maand. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Tevens biedt de UT uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en aanmelding

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met dr. Jacqueline Plass (j.r.m.plass@utwente.nl) of prof. dr. Marcel Karperien (marcel.karperien@utwente.nl)

Upload jouw sollicitatie vóór 10 december,  samen met een curriculum vitae, beide opgesteld in het Engels, via de ‘’Apply now’’ button. Interviews in de Engelse taal vormen onderdeel van de selectieprocedure.

Over de afdeling

De afdeling Developmental BioEngineering is ingebed in de Faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente en maakt onderdeel uit van het Technisch Medisch Centrum. De groep heeft een internationale samenstelling met als voertaal Engels. De groep verricht multidisciplinair onderzoek waarbij expertise domeinen vanuit de organische en polymeer chemie gecombineerd worden met cel- en moleculaire biologie en (micro)fabricatietechnologie zoals 3D printing. Wij ontwikkelen op technologie geïnspireerd behandelingen voor verschillende belangrijke ziekten zoals artrose en type I Diabetes. Binnen onze onderzoeksgroep zijn wij opzoek naar een Research Analist die ons team van analisten komt versterken met expertise op het gebied van polymeer en/of organische chemie en deze kennis wil toepassen in het 3D printen van weefsels.

Over de organisatie

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW, Science & Technology)

De focus bij onze faculteit ligt op 3 domeinen namelijk Chemistry, Health en Physics en we zijn penvoerder voor de onderzoeksinstituten TechMed, MESA+, het centrale Techno Centrum voor Onderwijs en Onderzoek (TCO) en de Graduate School (TGS). TNW biedt 6 bacheloropleidingen en 7 masteropleidingen op het gebied van Gezondheidswetenschappen, Nanotechnologie, (Toegepaste) Natuurkunde, Scheikunde en Technische Geneeskunde. Ruim 850 collega’s en 2.700 studenten zijn actief binnen de faculteit TNW.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Research Analyst DBE (junior)
Klik hier om te solliciteren