Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Secretaresse departement Mechanics of Solids, Surfaces & Systems (MS3)

Functieomschrijving

Fungeer jij graag als spin in het web? Ben jij een aanpakker en kun je goed prioriteiten stellen en zorgen voor structuur?  Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Voor de vakgroep Productietechnologie (PT) van het departement Mechanics of Solids, Surfaces & Systems (MS3) zijn wij op zoek naar een fulltime secretaresse.

Als secretaresse verricht je diverse ondersteunende secretariële werkzaamheden, zoals telefoonverkeer, agendabeheer, plannen van reizen en het notuleren van vergaderingen (in het Engels). Kenmerkend voor deze functie zijn veelvuldige contacten met studenten, promovendi, medewerkers en gasten, zowel nationaal als internationaal.

Het hoge tempo waarin ontwikkelingen elkaar opvolgen op de UT en daarbuiten vraagt om een voortdurende prioriteitsstelling en een nauwkeurige planning van de werkzaamheden.

Je maakt in deze functie tevens deel uit van het departement, waarin totaal 5 secretaresses voor verschillende onderzoeksgroepen werkzaam zijn en waarbij je geacht wordt elkaar te vervangen waar nodig. Voor informatie over het departement zie: Home MS3 | Department MS3 (utwente.nl)

Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding op MBO-niveau en daarnaast heb je enkele jaren aantoonbare werkervaring;
  • Je hebt kennis van diverse softwarepakketten (Microsoft Office, Outlook etc.) en bent in staat nieuwe softwarepakketten snel eigen te maken;
  • Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Jij houdt van aanpakken en bent daarnaast in staat om met grote zelfstandigheid jouw taken te verrichten. Je bent proactief, kunt prioriteiten stellen en hebt een positieve instelling;  
  • Tot slot beschik je over een dienstverlenende houding maar kun je in situaties waarin dat nodig is assertief zijn.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een dynamische werkomgeving. Je zult deel uit gaan maken van een divers samengestelde vakgroep, c.q. onderzoeksgroep waar een goede werksfeer, samenwerking en betrokkenheid belangrijk gevonden worden. Je krijgt in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.900,- bruto per maand (schaal 6). Daarnaast heb je recht op een vakantieuitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De UT biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld in de vorm van uitstekende opleidingsfaciliteiten en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over de functie kun je t/m uiterlijk 23 december 2021 contact opnemen met Dr.ir. T.C. Bor, plv. vakgroepvoorzitter PT op telefoonnummer 053-4892453; email: t.c.bor@utwente.nl.

Jouw sollicitatie kun je uploaden voor 1 januari  2022 via onderstaande link.

Over de organisatie

De faculteit Engineering Technology (ET) heeft als doel om samenleving en industrie in staat te stellen om te innoveren en waarde te creëren met behulp van technologieën die gedegen, efficiënt en duurzaam zijn. We doen dat door ons in te zetten voor onderwijs en onderzoek in Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. We maken deel uit van een ‘people-first' technische universiteit en zijn een internationaal toonaangevend centrum voor slimme productie, processen en apparaten in vijf domeinen: Health Technology, Maintenance, Smart Regions, Smart Industry en Sustainable Resources. Onze faculteit heeft circa 1.800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi. We verzorgen drie opleidingen: Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's zijn nauw verbonden aan drie onderzoeksinstituten van UT: Mesa + Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt de Faculteit ET werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Secretaresse departement Mechanics of Solids, Surfaces & Systems (MS3)
Klik hier om te solliciteren