Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Coördinator externe samenwerking zorginstelling

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een coördinator externe samenwerking zorginstelling. Als coördinator ben je de spin in het web van de samenwerking met de zorginstelling op het gebied van onderzoek en innovatie. Onder directe aansturing van de Medische Directeur en in de nauwe samenwerking met je collega draag je bij aan de ontwikkeling en implementatie van een strategie ten aanzien van de belangrijkste samenwerkingsrelaties. In dit kader zorg je voor een goed overzicht van alle lopende en toekomstige activiteiten met deze partners, draag je bij aan het beleid op dit gebied en zoek je actief naar kansen op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie. Je onderhoudt nauwe contacten met de strategische partners, draagt bij aan de evaluatie van de samenwerking en identificeert zowel kansen als problemen en zet waar nodig de juiste acties in gang. Mede dankzij jouw inzet wordt de impact van het TechMed Centre op de gezondheidzorg verder vergroot.

Profiel

Je weet door je achtergrond en ervaring geneeskunde en technologie aan elkaar te verbinden en de positie en profilering van de UT in het medische veld te versterken en de grote inhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden optimaal te benutten. Je bent van nature een bruggenbouwer, die verbindt en de samenwerking zoek en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit. Je hebt een hoog ambitieniveau en paart daadkracht aan een flexibele instelling. Hierdoor kun je snel en adequaat inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt een masteropleiding Technische Geneeskunde (of van vergelijkbare aard) afgerond;

  • Je beschikt over een gedegen werkervaring in bij voorkeur een ziekenhuis omgeving;
  • Je hebt affiniteit met wetenschap en technologische innovaties;
  • Enige bestuurlijk en/of leidinggevende ervaring is een pré;
  • Je ambieert persoonlijke ontwikkeling in het politiek/bestuurlijke domein in de gezondheidzorg.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie van 16 – 24 uur per week in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. De aard van de functie leent zich voor een hybride aanstelling bij zowel de Universiteit Twente als in het zorgveld. Mocht je dit overwegen dan nodigen we je van harte uit om dit pad samen met ons te verkennen. Het betreft vooralsnog een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald in schaal 11 of 12 geplaatst van de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast bieden wij 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Informatie en aanmelding

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met dhr. Remke Burie, Managing Director TechMed Centre (r.burie@utwente.nl). Je sollicitatie vergezeld van een curriculum vitae kun je tot 31 oktober 2021 versturen via onderstaande link.

Over de afdeling

De Universiteit Twente heeft in de afgelopen 15 jaar een unieke en internationale positie verworven op het gebied van interdisciplinair en translationeel technisch geneeskundig en biomedisch onderzoek. Dit heeft geleid tot zeer vernieuwende opleidingen zoals Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie en Gezondheidswetenschappen. Het aandeel technisch-medische onderzoeksprojecten is gegroeid tot 40% van het totale UT portfolio. Het nieuwe Technisch Medisch Centrum richt zich op innovatie van de gezondheidzorg door middel van gepersonaliseerde technologie. Het TechMed Centre is gericht op interdisciplinair en translationeel onderwijs en onderzoek, en op het stimuleren van ondernemerschap doormiddel van een netwerk van medische bedrijven en intensieve samenwerking met zorginstellingen. Het TechMed Centre werkt dan ook intensief samen met een groot aantal academische ziekenhuizen, topklinische ziekenhuizen en overige zorginstellingen. Vanuit de stage Technische Geneeskunde en diverse onderzoeksprojecten maar ook vanuit initiatieven zoals de Pioneers in Healthcare en TURBO voucher regelingen zijn veel samenwerkingsrelaties ontstaan.

Over de organisatie

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW, Science & Technology)

De focus bij onze faculteit ligt op 3 domeinen namelijk Chemistry, Health en Physics en we zijn penvoerder voor de onderzoeksinstituten TechMed, MESA+, het centrale Techno Centrum voor Onderwijs en Onderzoek (TCO) en de Graduate School (TGS). TNW biedt 6 bacheloropleidingen en 7 masteropleidingen op het gebied van Gezondheidswetenschappen, Nanotechnologie, (Toegepaste) Natuurkunde, Scheikunde en Technische Geneeskunde. Ruim 850 collega’s en 2.700 studenten zijn actief binnen de faculteit TNW.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Coördinator externe samenwerking zorginstelling
Klik hier om te solliciteren