Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Fijnmechanisch CNC‐draaier/frezer

Functieomschrijving

Als fijnmechanisch CNC‐draaier/frezer bij TCO heb je een technisch uitdagende baan. Je verricht je werkzaamheden in onze instrumentmakerij. Hierbij heb je de beschikking over een breed scala aan machines waaronder ook moderne, geavanceerde CNC‐machines. In goed overleg met collega’s en/of met de klant draag je de zorg voor het traject van vraag tot aflevering van het product:

 • Je vervaardigt uiteenlopende mechanische onderdelen in enkel stuks of kleine series, daarnaast valt ook assemblage en/of modificatie van bestaande en nieuwe opstellingen onder je werkzaamheden.
 • Afhankelijk van het werkstuk maak je de keuze qua machine en bewerkingsvolgorde, zorg je zelf voor de juiste gereedschappen en het materiaal.
 • Bij CNC‐productie programmeer je vanuit een 3D CAD‐model op een eigen werkstation met behulp van Edgecam of vanaf tekening aan de machine met Heidenhain of Siemens.
 • Je bewerkt verschillende materialen, waaronder metalen zoals Aluminium, RVS, Messing, maar ook kunststoffen als Delrin, PEEK en Teflon.

Profiel

 • Afgeronde MBO‐opleiding in de verspanende techniek (MBO‐3/4) of aanverwante opleiding.
 • Relevante ervaring met CNC‐draaien, daarnaast kennis van en ervaring met CNC‐frezen.
 • Gedegen kennis van en ervaring met CNC‐programmeren, zowel aan de machine als met behulp van CAD/CAM software.
 • Enthousiast, gedreven en goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Interesse in andere technieken en bereid om eventueel verdere opleidingen te volgen.
 • Belangrijke competenties: accuratesse, flexibiliteit, klantbetrokkenheid, inventiviteit en samenwerken.
 • Goede contactuele eigenschappen en een passende beheersing van de Engelse taal.

Ons aanbod

Wij bieden u een interessante en uitdagende baan voor een dienstverband van 38 uur per week, met zicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao NU. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 2.329,‐ en maximaal € 3.548,‐ bruto per maand bij een fulltime dienstverband (conform schaal 7/8 cao NU). Daarnaast biedt de Universiteit Twente een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en aanmelding

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ir. S.J. Boorsma, groepsleider M‐groep, telefoon 06‐10018749 (email: s.j.boorsma@utwente.nl). Uw schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae kunt u tot 27 juni 2021 richten aan de Universiteit Twente via de link onderaan deze pagina of via: http://www.utwente.nl/vacatures/

Over de afdeling

Het Techno Centrum voor Onderwijs en Onderzoek (TCO) draagt bij aan het onderwijs en onderzoek van de Universiteit Twente door het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van unieke experimentele opstellingen, prototypen en instrumenten. TCO helpt de onderzoeker bij de vertaalslag van wetenschappelijke probleemstelling naar praktisch product. Over een breed spectrum wordt technische ondersteuning verleend op het terrein van mechanica, elektronica (proces)automatisering en vacuümtechniek. De ondersteuning reikt hierbij van allerhande quickservice georiënteerde klussen tot ontwerp en realisatie van complete onderzoeksopstellingen. TCO is een team van professionals die vanuit verschillende technische invalshoeken de vraagstukken benaderen en vertalen naar concrete oplossingen.

Over de organisatie

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW, Science & Technology)

De faculteit TNW werkt met zo'n 700 medewerkers en ruim 2.000 studenten aan onderwijs en onderzoek op het snijvlak van chemische technologie, toegepaste natuurkunde en biomedische technologie. Onze toepassingsgebieden zijn onder meer duurzame energie, procestechnologie en materiaalwetenschappen, nanotechnologie en technische geneeskunde. Als onderdeel van een ‘people-first' technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werken we intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in binnen- als buitenland; een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek bij ons verrichten. Het onderzoek van TNW is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt TNW werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Fijnmechanisch CNC‐draaier/frezer
Klik hier om te solliciteren