Zie Alle vacatures

Medewerker modelwerkplaats

Invloed van corona op sollicitatieproces

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor techniek en vormgeving en lijkt het je leuk onze practica te begeleiden?

Door de sterke groei van het aantal studenten is de faculteit Engineering Technology (ET) op zoek naar een medewerker voor de modelwerkplaats.

Binnen het departement Design, Production and Management (DPM) lever je een bijdrage aan het voorbereiden en uitvoeren van onderwijspractica voor met name de opleidingen Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Daarnaast begeleid je studenten bij het vervaardigen van prototypes. In deze functie combineer je praktische werkzaamheden met didactische vaardigheden. Deze activiteiten worden door een team van 10 medewerkers gecoördineerd en uitgevoerd, waar jij straks deel van uitmaakt.

Profiel

Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau, richting toegepaste vormgeving, industriële productontwikkeling of Cibap. Ervaring met  metaal-  hout- en kunststofbewerking is wenselijk. Je hebt kennis van 3D modelleer- en grafische software, of je bent bereid je hierin te scholen. Je functioneert uitstekend in een open werkomgeving, werkt graag in teamverband, bent initiatiefrijk en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied en ben je in staat jouw kennis op een enthousiaste manier over te brengen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een uitdagende en prettige werkomgeving met een informele werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband (32 uur is ook bespreekbaar) voor een periode van vooralsnog 2 jaar. Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren is het de intentie om het tijdelijk dienstverband om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.548,- bruto per maand (schaal 8). Daarnaast biedt de UT een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. Ing. N.T.M. Spikker, n.t.m.spikker@utwente.nl, telefoonnummer 053-4892572. Jouw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae en portfolio kun je vóór 31 januari 2021 uploaden via onderstaande link.

Over de organisatie

De faculteit Engineering Technology (ET) heeft als doel om samenleving en industrie in staat te stellen om te innoveren en waarde te creëren met behulp van technologieën die gedegen, efficiënt en duurzaam zijn. We doen dat door ons in te zetten voor onderwijs en onderzoek in Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. We maken deel uit van een ‘people-first' technische universiteit en zijn een internationaal toonaangevend centrum voor slimme productie, processen en apparaten in vijf domeinen: Health Technology, Maintenance, Smart Regions, Smart Industry en Sustainable Resources. Onze faculteit heeft circa 1.800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi. We verzorgen drie opleidingen: Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's zijn nauw verbonden aan drie onderzoeksinstituten van UT: Mesa + Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt de Faculteit ET werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Medewerker modelwerkplaats
Klik hier om te solliciteren