Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Junior functioneel beheerder (1 FTE)

Functieomschrijving

Het team functioneel beheer van de Universiteitsbibliotheek en het Archief heeft een vacature voor een enthousiaste junior functioneel beheerder. We streven naar een open cultuur: samenwerken, initiatief en verantwoordelijkheid nemen vinden we belangrijk.

Als Functioneel beheerder ben je samen met key-users en applicatie/technisch beheer verantwoordelijk voor een efficiënte inrichting en het optimaal functioneren van de systemen van de Universiteitsbibliotheek en het Archief. In deze positie zal je gaan werken met de UT-beeldbank (Mediafiler), het DMS (JOIN), het Research Information System (Pure) en het Bibliotheeksysteem (WMS). Je vervult een belangrijke spilfunctie tussen de eindgebruikers, IT collega’s en leverancier.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• het voorbereiden, analyseren, beheren en evalueren van processen in verschillende informatiesystemen. Je houdt hierbij rekening met interne en externe ontwikkelingen, wet- en regelgeving en bestaande procedures;
  • je ondersteunt andere functioneel beheerders met het gebruikers- en autorisatiebeheer;
  • het (aansturen van) testen van releases/wijzigingen;
  • het opstellen van documentatie, het instrueren van gebruikers en advisering over functionele mogelijkheden;
  • het afhandelen van verzoeken/vragen en problemen van gebruikers;
  • deelnemen aan verbeter- en veranderprojecten m.b.t. de systemen.

Het team
Je komt te werken in een team van 5 functioneel beheerders. Het team werkt intensief met elkaar samen, maakt gebruik van elkaars expertise en competenties en waar dat nodig is verdeelt de werklast op piekmomenten. Je krijgt de ruimte voor je eigen inbreng en concretisering van je eigen takenpakket. Ook zijn er mogelijkheden voor verdere professionalisering. Als team is functioneel beheer continu op zoek naar verbetering van de (werk)processen. Er wordt daarom van alle teamleden een kritische en constructieve houding verwacht. Het team functioneel beheer maakt deel uit van de afdeling Operational Information and Learning Services (OILS).

Profiel

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur al wat werkervaring opgedaan als functioneel beheerder;
  • Je kunt gebruikerswensen vertalen naar concrete wijzigingsvoorstellen;
  • Je kunt goed plannen en organiseren, neemt eigenaarschap en controleert de voortgang van de werkzaamheden;
  • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler gericht op samenwerken.
  • Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling in de Engelse en Nederlandse taal;
  • Projectmatig denken en werken gaan je ook goed af;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit en/of ervaring met archief en bibliotheek processen binnen een universiteit. Ervaring met systemen zoals JOIN, Pure en WMS is een pre;
  • Je kunt je aanpassen in een veranderende omgeving, bent oplossingsgericht en combineert dit met een efficiënte werkwijze.

Ons aanbod

Wij bieden een leuke baan binnen een actief team. Het betreft een vacature van 38 uur (full-time) met een tijdelijke aanstelling voor maximaal 3 jaar, met daarna mogelijk uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.548,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Uiteraard bieden we een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en aanmelding

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met het Afdelingshoofd Olga Steen, mail o.steen@utwente.nl of tel 053-489 2059. Of je kunt contact opnemen met Lineke Klunder-Roepers, teamcoördinator Functioneel Beheer, mail d.m.roepers@utwente.nl of tel 053-489 2065. Let op; deze emailadressen kun je niet gebruiken om te solliciteren. Je kunt tot 29 november 2020 uitsluitend solliciteren door middel van de onderstaande link naar het sollicitatieformulier. Vanzelfsprekend dient je sollicitatie voorzien te zijn van een actueel CV en motivatiebrief. Screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Over de organisatie

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Junior functioneel beheerder (1 FTE)
Klik hier om te solliciteren