Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Coördinator onderzoeksondersteuning, subsidies & projecten M/V

Functieomschrijving

Binnen het Bureau Onderzoek van de Faculteit BMS (Behavioural, Management, and Social Sciences) is een tijdelijk vacature voor coördinator onderzoeksondersteuning, subsidies & projecten ontstaan.

Het Bureau Onderzoek is verantwoordelijk voor beleidsadvisering, kwaliteitszorg en de ondersteuning bij subsidie- en projectaanvragen. Het Bureau onderzoek valt onder de verantwoordelijkheid van de portefeuillehouder Onderzoek uit het Faculteitsbestuur.

De uitdaging

Als coördinator onderzoeksondersteuning, subsidies & projecten ben je verantwoordelijk voor de beleidsondersteuning van de portefeuillehouder onderzoek, ondersteunen van de wetenschappers binnen BMS en het coördineren van aanverwante projecten. Je focust je op de volgende taken;

• Je geeft voorlichting aan wetenschappers over nationale en internationale subsidieprogramma’s als de NWA en Horizon Europe, in nauwe samenwerking met de Grants Office van de UT.
  • Je coördineert UT-breed NWO & Horizon Europe subsidies die worden aangevraagd op het gebied van SSH.
  • Het opzetten en onderhouden van een netwerk van interne- en externe stakeholders.
  • Coördineren van regionale samenwerkingsprogramma’s op het gebied van resilience en veiligheid, denk aan de provincie Overijssel en de veiligheidsregio.
  • Het selecteren en implementeren een data analytics tool voor externe onderzoeksprojecten.
  • Ondersteuning onderzoekers en studenten op onderwerpen zoals Data management, Ethiek en Privacy.
  • Coördinatie van het facultaire PhD netwerk & contactpersoon Twente Graduate School.
  • Je bent secretaris van de Ethische Commissie en contactpersoon naar de facultaire/BMS datastewards.
  • Je werkt beleidsmatig nauw samen met collega’s van andere faculteiten.
  • Beheer van de website bureau onderzoek.

Profiel

• Je beschikt over een academische opleiding in de gedrags- sociale, of management wetenschappen en hebt ervaring met het universitaire onderzoekslandschap.
  • Je hebt ruime ervaring met ethiek binnen de sociale-/gedrags-, of medische- wetenschappen.
  • Je bent een netwerker pur sang en een echte ondernemer. Je weet mensen makkelijk te overtuigen en enthousiasmeren.
  • Vanwege het internationale karakter van de UT, beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift (C1).
  • Je bent een kei in organiseren en een echte aanpakker.
  • Je bent dienstverlenend richting onderzoekers. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en ben je in staat anderen te overtuigen van het implementeren van nieuwe ontwikkelingen.

Ons aanbod

Het betreft een dienstverband van 0,8 FTE, in eerste instantie voor de duur van één jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 5127,- bruto per maand (schaal 11) bij een voltijds dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3% en een vakantie-uitkering van 8%.

Informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellen Giebels Portefeuillehouder Onderzoek, e.giebels@utwente.nl. Jouw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 30 oktober 2020 uploaden via onderstaande link.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Over de afdeling

Over de organisatie

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Coördinator onderzoeksondersteuning, subsidies & projecten M/V
Klik hier om te solliciteren