Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Manager Bureau Onderzoek M/V

Functieomschrijving

Binnen het Bureau Onderzoek van de Faculteit BMS ( Behavioural, Management, and Social Sciences) is een nieuwe vacature ontstaan voor een Manager Bureau Onderzoek.

Het Bureau Onderzoek is verantwoordelijk voor beleidsadvisering, kwaliteitszorg en de ondersteuning bij subsidie- en projectaanvragen. Het Bureau onderzoek valt onder de verantwoordelijkheid van de portefeuillehouder Onderzoek uit het Faculteitsbestuur.

Het bureau onderzoek bestaat op dit moment uit 3 coördinatoren, waaronder de manager van BMS Lab, een coördinator onderzoeksondersteuning en een coördinator projecten en subsidies. Daarnaast maken ook de medewerkers van het BMS Lab en een management assistent deel uit van het bureau onderzoek.

De uitdaging
Als manager Bureau Onderzoek ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en neerzetten van deze nieuwe functie en het bijbehorende team. Je focust je op de volgende taken;

• Beleidsadvisering en -ondersteuning van de portefeuillehouder onderzoek en het faculteitsbestuur op de gebieden onderzoeksvisie & strategie en bijbehorende meerjarenbegroting.
  • Leiding geven aan de medewerkers van Bureau Onderzoek.
  • Coördineren van de faculteitsbrede visitatieprocedure in 2021.
  • Voorzitten van de vergaderingen met de Themaleiders van de 5 onderzoeksprogramma’s (Resilience, Learning, Health, Emerging Technology & Society, Smart Industry).
  • Contact onderhouden en deelnemen aan strategische overleggen binnen en buiten de UT, bijvoorbeeld met de diensten Strategie en Beleid en Strategisch Business Development.

Profiel

• Je beschikt over een academische opleiding in de gedrags- sociale, of management wetenschappen en hebt ervaring met het universitaire onderzoekslandschap.
  • Je weet wat er speelt rondom dossiers zoals Open Science, Erkennen en Waarderen en Talentbeleid.
  • Je bent in staat om een breed geheel van gewenste ondersteuning te vertalen in een inventief (werk)programma voor het bureau onderzoek.
  • Je hebt overtuigingskracht, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent een ervaren leidinggevende die veranderingsprocessen durft aan te gaan en op een enthousiaste manier mensen weet te verbinden.
  • Je  bent constructief-kritisch, hebt een klantgerichte en zakelijke houding en denkt analytisch en oplossingsgericht.

Ons aanbod

Het betreft een dienstverband van 0,8 -1,0 FTE, in eerste instantie voor de duur van één jaar, Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 5.826,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3% en een vakantie-uitkering van 8%.

Informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellen Giebels Portefeuillehouder Onderzoek, e.giebels@utwente.nl. Jouw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 30 oktober 2020 uploaden via onderstaande link.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Over de afdeling

Over de organisatie

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Manager Bureau Onderzoek M/V
Klik hier om te solliciteren