Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Track Manager Masteropleiding Technische Geneeskunde

De track manager is verantwoordelijk voor:

• Het onderzoeken en verbeteren van de inhoudelijke kwaliteit en de vorm van de stages in relatie tot de onderzoekslijnen en het beroepsprofiel.
  • Het, zelfstandig en gezamenlijk met de Medisch Directeur en Opleidingsdirecteur, op reguliere basis bezoeken en beoordelen van de stage verlenende afdelingen ter kwaliteitsbewaking, relatiebeheer en acquisitie.
  • Het ordenen en evalueren van de stageopdrachten/stageplekken/stagelijnen om deze in lijn te brengen met de onderzoekslijnen van het Technisch Medisch Centrum.
  • Het beoordelen van nieuw binnen komende stageopdrachten op inhoud en op het in lijn zijn met de doelen van het onderwijs.
  • Het bewaken van de leerlijnen; de logische opbouw van het onderwijs zowel in horizontale (per curriculumjaar) als in verticale zin (vanuit het beroepsprofiel, het opleidingsprofiel, de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen).
  • Het zijn van jaarvoorzitter van de Opleiding en Kwaliteitszorg Vergadering van de track (OKV), de vergadering van docenten en studenten (Student Vertegenwoordigings Commissie = SVC) die de evaluaties doet van elk vak.
  • Het geven en coördineren van skillsvakken in het kader van de wet BIG bevoegdheden.
  • Het borgen van de relatie met de groep professioneel gedrag ten behoeve van het beroepsprofiel en de persoonlijke begeleiding verzorgd door deze groep.

Profiel

De Track Managers van de Masteropleiding Technische Geneeskunde spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het onderwijs en de stages van Technische Geneeskunde en slaan de brug tussen de onderwijsambitie van de universiteit en het werkveld van de technisch geneeskundige. Zij hebben een duidelijke visie op het beroepsprofiel van een Technisch Geneeskundige en weten dit ook uit te dragen. De TM is pro-actief, out-going en kan zowel de kliniek als de academie meenemen. Omdat belangrijke taken het ordenen van onderzoekslijnen, meedenken/discussiëren over kwaliteit en vormgeving van medisch wetenschappelijke onderzoek zijn, is voor deze functie het hebben van een PhD een vereiste. Daarnaast zijn een zelfstandige werkhouding en het vermogen om in een team te werken een logische vereiste.

• Een master diploma Technische Geneeskunde.
  • Gepromoveerd.
  • Gelijktijdig omgaan met verschillende activiteiten en projecten, zowel individueel als in teams.
  • Visie en theorie vertalen naar praktische oplossingen en bereid te helpen bij de implementatie daarvan.
  • Enthousiast en inspirerend, flexibel en goed samenwerken met clinici, onderzoekers, docenten en collega’s.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 32 uren per week. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.127,- bruto per maand (schaal 11) bij een voltijds dienstverband.
De UT biedt een inspirerende, uitdagende, flexibele en duurzame omgeving om in te werken. Daarnaast wordt een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, zoals een dertiende maand, Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden, een breed pakket aan interne opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Informatie en aanmelding

Voor informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met dr. Heleen Miedema via telefoonnummer 053-489 3300. Belangstelling voor deze functie kunt u tot en met 24 oktober 2020 kenbaar maken door uw sollicitatiebrief, voorzien van een actueel CV, te sturen via onderstaande link naar het sollicitatieformulier.

Over de afdeling

De opleiding Technische Geneeskunde van de Universiteit Twente is op zoek naar twee Track-Managers; één voor de track Medical Imaging and Intervention (MII) en één voor de track Medical Sensing and Stimulation (MSS). Beiden worden onderdeel van het onderwijsteam TG en vallen onder directe verantwoordelijkheid van de opleidingsdirecteur.

Wil jij bijdragen aan de voortdurende verbetering van de opleiding Technische Geneeskunde en het beroepsprofiel van de TG? Wil jij jouw expertise op het gebied van onderwijs, stages, netwerken, en data-analyse hiervoor inzetten? Wil jij in samenspraak met de trackhoogleraren de structuren en lijnen rondom TG stages vormgeven? Wil jij werken in een dynamische omgeving, waarbij er veel ruimte is voor verdere ontplooiing? Reageer dan!

Over de organisatie

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Track Manager Masteropleiding Technische Geneeskunde
Klik hier om te solliciteren