Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Secretaresse vakgroep Human Media Interaction

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste, accurate secretaresse die graag werkt in een dynamische werkomgeving?
Voor de vakgroep Human Media Interaction (HMI) zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse (0,5 fte, bij voorkeur de maandag de gehele dag, overige uren in overleg).
Als secretaresse bied je de dagelijkse ondersteuning aan de medewerkers van de vakgroep.

De groep HMI doet onderzoek naar multimodale interactie: van brain-computer interfaces tot sociale robots. Het is een multidisciplinaire groep waarin informatica en sociale wetenschappen elkaar ontmoeten om nieuwe vormen van mens-computerinteractie te onderzoeken, te ontwerpen en te evalueren. De HMI groep is nauw betrokken bij het MSc. Programma “Interaction Technology” en het BSc. Programma “Creative Technology” De vakgroep heeft ongeveer 50 medewerkers onder meer bestaande uit jonge promovendi, post docs en de vaste staf. Het is een internationale groep, waarin de communicatie vaak in het Engels gaat. Binnen de vakgroep wordt veel waarde gehecht aan een open en transparante manier van omgaan met elkaar.

Samen met de huidige secretaresse houd je het overzicht in de veelheid van dossiers en afspraken. Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen. Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden, in het bijzonder voor één hoogleraar binnen de vakgroep. Hierbij moet je denken aan agendabeheer, telefoonverkeer, in- en uitgaande post, archiefbeheer, boeken van vluchten, het voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen, symposia e.d.
Daarnaast onderhoud je de HMI website, je bewaakt de financiën en je biedt ondersteuning bij projectmanagement.

Profiel

 • Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO-niveau.
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een proactieve instelling en goede contactuele eigenschappen.
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent digitaal vaardig, nieuwe softwarepakketten maak jij je snel eigen.
 • Plannen, organiseren en overzicht bewaken zijn jou op het lijf geschreven. Je ziet het werk liggen. Wanneer jij aan een taak begint, wordt deze succesvol afgerond.
 • Tot slot ben je een enthousiaste collega die een goede sfeer in het team belangrijk vindt en graag wilt helpen om een succes te maken van alle activiteiten van de vakgroep HMI.

Ons aanbod

Wij bieden je:

 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een positieve en informele werksfeer.
 • Een structurele positie (0,5 fte), bij voorkeur de maandag de gehele dag, overige uren in overleg.
 • Een salaris conform schaal 6, max € 2.900,- bij een voltijds dienstverband.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informatie en aanmelding

Herken jij je in dit profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer via de "Apply now" button vóór 1 november 2021 en upload je CV en motivatiebrief.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met: Charlotte Bijron, c.g.bijron@utwente.nl,+31534893740

Voor meer informatie over de vakgroep, klik hier.

Over de organisatie

De faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica (EEMCS) zet wiskunde, elektrotechniek en informatica in voor de voortgaande ontwikkeling van de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT). In een tijd waarin ICT te vinden is in bijna elk apparaat of product dat we gebruiken, omarmen wij onze bijdrage aan een breed scala aan activiteiten in onze maatschappij en onze rol als pioniers van de digitale samenleving. Als onderdeel van een ‘people-first' technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werkt onze faculteit intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in zowel binnen- als buitenland. Het is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt de Faculteit EEMCS werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Secretaresse vakgroep Human Media Interaction
Klik hier om te solliciteren