Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

HR manager - energiek en ondernemend

Functieomschrijving

High Tech Human Touch.

HR manager - energiek en ondernemend

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW), Universiteit Twente

(32 - 40 uur)

Een inspirerende HR manager die de HR-dienstverlening voor de faculteit TNW wil optimaliseren. Dat doe jij graag en je kunt niet wachten om samen met collega’s en het Faculteitsbestuur de ambities te vertalen in een toekomstgericht HR-beleid. Dit doe je uiteraard binnen de kaders van het centrale HR-beleid en de cao NU. Je kent alle ins en outs van HR en daarmee help je ons naar een mooie HR-toekomst.

Wat ga je doen?

Samen met een enthousiast team van 4 HR-adviseurs en 4 HR-assistenten ga jij belangrijke onderwerpen aanpakken. Van HR-dienstverlening tot HR-analytics en van organisatieontwikkeling tot strategische personeelsplanning. Dit is slechts een kleine greep uit wat jij gaat doen.

Je werkt in een academische, dynamische, complexe en interculturele werkomgeving.

Speerpunten in de komende jaren zijn: Talent-, Leadership- en Organizational Development, Well-being, Inclusion, Recognition & Reward en Life Long Learning.

Je zorgt ervoor dat de HR-dienstverlening aansluit op de specifieke kenmerken (kennisintensief en academisch) van de werkomgeving. Verder haal jij energie uit het:

 • (proactief) adviseren over bestuurlijke, strategische HR-vraagstukken richting het faculteitsbestuur en leidinggevenden.
 • bijdragen aan de realisatie van organisatiedoelen.
 • creëren van een goede sfeer en het geven van vertrouwen, waardoor talent tot bloei komt.
 • ondersteunen van het HR-team van de faculteit TNW in de teamontwikkeling en individuele groei en het doorhakken van knopen en geven van richting.
 • leveren van een bijdrage aan UT-brede thema’s binnen ‘Shaping 2030’.

Je rapporteert aan de Managing Director van de faculteit en bent actief lid van het managementteam van de faculteit en het UT HR-team.

Profiel

Wie zoeken wij?

Op analytisch gebied ben je precies wat we zoeken. Deze analytische vaardigheden combineer jij met creatief denken en doen. Je durft besluiten te nemen en creëert draagvlak voor vernieuwing. Je hebt overtuigingskracht en krijgt zaken voor elkaar met een gezonde dosis realisatiekracht. Je duikt niet weg voor beïnvloedings- en besluitvormingsprocessen in complexe organisaties. Je houdt ervan. Je hebt oog voor de mens, de organisatie, drijfveren, passie en kwaliteiten. Dit zet jij dagelijks in.

Verder neem je ook mee:

 • academisch werk- en denkniveau.
 • brede kennis van het HR-vakgebied.
 • ervaring in een leidinggevende rol.
 • een actief samenwerkende en netwerkende houding.
 • enthousiasme en nieuwsgierigheid (om het academische proces van onderzoek, onderwijs en valorisatie te doorgronden).
 • een goed gevoel voor inclusie.
 • een goede visie op het effect van je eigen communicatie en een goede beheersing op C1-niveau van de Nederlandse en Engelse taal. Zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod

Wat bieden wij?

Een werkomgeving die ertoe doet! Waar passie, innovatie, ontwikkeling van mensen en het leveren van een bijdrage aan een toekomstgerichte samenleving centraal staan. Werken in een informele cultuur, waarin wij grote waarde hechten aan diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid.

Jouw welzijn en groei, zowel persoonlijk als professioneel, vinden we heel belangrijk.
Aanvullend bieden wij jou:

 • de flexibiliteit om deels thuis te werken
 • een keuzemodel als het gaat om flexibele en aanpasbare arbeidsvoorwaarden.
 • een brutomaandsalaris van maximaal € 5.922 (schaal 12 cao NU), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantiegelduitkering van 8%.
 • bij een fulltime dienstverband (40 uur per week) 41 vakantiedagen (29 verlof- en 12 compensatiedagen).

Informatie en aanmelding

Ga jij met energie aan de slag om de facultaire ambities te realiseren? Ga je samen met ons op weg naar het allerbeste HR-beleid voor de faculteit TNW van Universiteit Twente? Solliciteer dan voor 26 september 2021.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 29 en 30 september.

Upload je sollicitatie en cv via de apply now-button op [linkje of verwijzing naar website]. Een screening en een assessment zijn mogelijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Tineke Ringerwöle, HR manager TNW (a.i.) via 06 - 44 98 78 13 of via t.ringerwole@utwente.nl.

Over de afdeling

Human Resources

De dienst human resources (HR) van de Universiteit Twente bestaat uit 70 fte, werkzaam in de faculteiten, HR Advies, HR beleid en HR services. De Shaping 2030 speerpunten voor de dienst HR zijn recruitment, well-being, inclusion, talent en het verder optimaliseren van de HR-dienstverlening.

Over de organisatie

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW, Science & Technology)

De focus bij onze faculteit ligt op 3 domeinen namelijk Chemistry, Health en Physics en we zijn penvoerder voor de onderzoeksinstituten TechMed, MESA+, het centrale Techno Centrum voor Onderwijs en Onderzoek (TCO) en de Graduate School (TGS). TNW biedt 6 bacheloropleidingen en 7 masteropleidingen op het gebied van Gezondheidswetenschappen, Nanotechnologie, (Toegepaste) Natuurkunde, Scheikunde en Technische Geneeskunde. Ruim 850 collega’s en 2.700 studenten zijn actief binnen de faculteit TNW.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

HR manager - energiek en ondernemend
Klik hier om te solliciteren