Zie Alle vacatures

Medewerker Informatievoorziening

Invloed van corona op sollicitatieproces

Functieomschrijving

De dienst Centre for Educational Support (CES) verzorgt alle onderwijsondersteunende activiteiten van de Universiteit Twente. Binnen deze dienst is de afdeling Information Management (IM) verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de student- en onderwijs informatiesystemen en voor de informatievoorziening uit deze systemen.  

Er is op de UT een toenemende vraag naar managementinformatie ter ondersteuning van het College van Bestuur, de faculteiten en diensten bij de sturing op en uitvoering van hun processen.

I.v.m. ziektevervanging zoeken wij een collega die ons kan versterken bij het leveren en kwalitatief verbeteren van de managementinformatie uit de student- en onderwijssystemen.   

Als medewerker informatievoorziening ben je op operationeel en tactisch niveau een schakel tussen de vraag- en aanbodkant, waarbij je zorg draagt voor:

 • het vertalen van vragen vanuit de klant naar gebruikerswensen en rapportspecificaties;
 • het opstellen en bijhouden van gegevensdefinities;
 • het ontwikkelen van zowel (complexe) standaard rapportages voor eindgebruikers als de beantwoording van ad hoc vragen;
 • het testen van wijzigingen in universes en rapporten in de rapportagetool Business Objects;
 • het aanvragen en periodiek opschonen van autorisaties;
 • het opstellen van documentatie, het instrueren van gebruikers en advisering over functionele mogelijkheden;
 • en het afhandelen van vragen en problemen van gebruikers.

Profiel

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring als medewerker informatievoorziening.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Business Objects of een vergelijkbare rapportagetool, beschikt over SQL-kennis en kunt datamodellen lezen.
 • Het is voor jou geen probleem om kennis op te doen van meerdere (complexe) informatiesystemen.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels (B2 level).
 • Je hebt de juiste skills om een goede gespreks- en adviespartner te zijn voor zowel je klanten als de ICT-leveranciers.
 • Je zoekt proactief samenwerking en neemt initiatief.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en werkt nauwkeurig.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het team

Je komt te werken bij de afdeling Information Management (IM), deze afdeling bestaat uit 14 medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen, waaronder key-users binnen CES, medewerkers van de ICT-dienst LISA en medewerkers van de BI-Studio bij de dienst Strategy & Policy. Vanzelfsprekend zoek je vanuit jouw rol verbinding met medewerkers in de faculteiten.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw J. Pasman, afdelingshoofd Information Management, via telefoonnummer (053) 489 6359 of via e-mailadres j.pasman@utwente.nl.

Je sollicitatiebrief en curriculum vitae kun je t/m 15 augustus a.s. sturen via onderstaande link naar het sollicitatieformulier.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving voor 32 uur per week. Vanwege ziektevervanging gaat het om een tijdelijke functie voor de duur van (minimaal) 1 jaar. Je salaris bedraagt afhankelijk van je kennis en relevante werkervaring maximaal € 4012,- bruto per maand (schaal 9) bij een voltijds dienstverband. Uiteraard bieden we een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De organisatie

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.
 
Het Centre for Educational Support (CES) verzorgt alle studieondersteunende activiteiten van de Universiteit Twente. Deze activiteiten omvatten ander andere studiebegeleiding en -voorlichting, registratie van diploma’s, studievoortgang en roostering. Voor alle aandachtsgebieden geldt dat steeds verbindingen worden gezocht binnen en buiten de universiteit.
Medewerker Informatievoorziening
Klik hier om te solliciteren