Zie Alle vacatures

Onderwijscoördinator

Invloed van corona op sollicitatieproces

Functieomschrijving

Binnen het Onderwijs Service Centrum (OSC) van de faculteit BMS is een vacature voor Onderwijs Coördinator voor de Bachelor International Business Administration (IBA) en Master Business Administration (BA) ontstaan. Het OSC biedt ondersteuning aan in totaal 5 bachelor programma’s en 12 master programma’s binnen de faculteit BMS. De ondersteuning omvat onder andere programma coördinatie, studieadvies, internationalisering van de programma’s internationale uitwisseling en kwaliteitsborging.

De uitdaging

Als onderwijs coördinator voor de bachelor IBA  en Master BA ben je verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van deze programma’s. Je focust je op de volgende taken:

·       Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van zowel het huidige als het toekomstige opleidingsprogramma.

·       Je bent verantwoordelijk voor de planning van het programma en de behandeling van toelatingsverzoeken van (internationale) studenten

·       Je werkt nauw samen met collega’s en docenten van andere programma's binnen en buiten de faculteit.

·       Je bent een belangrijke verbindende schakel tussen opleidingsdirecteur, docenten, studenten en de andere onderdelen van het Onderwijs Service Centrum (OSC).

·       Het informeren van studenten en het hebben van een actieve rol bij de voorlichting horen hier vanzelfsprekend bij.

·       Verder signaleer je knelpunten en kom je met verbetervoorstellen ten aanzien van de inrichting en uitvoering van het onderwijsprogramma.

Profiel

  • Je beschikt over een opleiding op academisch niveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die graag initiatief neemt en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Vanwege het internationale karakter van de UT, beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift (C1).
  • Je bent een kei in organiseren en ziet administratieve processen als een vanzelfsprekend onderdeel van je functie.
  • Je bent dienstverlenend richting studenten en docenten. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en ben je in staat anderen te overtuigen van het implementeren van nieuwe ontwikkelingen.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Rixt Zeelenberg, afdelingshoofd Onderwijs Service Centrum r.r.zeelenberg-bergsma@utwente.nl, telefoon 053-4895957. Jouw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 7 augustus 2020 uploaden via onderstaande link. Voor nadere informatie met betrekking tot de bachelor, verwijzen we je naar  https://www.utwente.nl/en/bms/education/current-stud/

Ons aanbod

Het betreft een dienstverband van 0,8 -1,0 fte. Voor de duur van 2 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 4274,- bruto per maand (schaal 10) bij een voltijds dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3%.

De organisatie

Universiteit Twente.
Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Faculty of
 Behavioural, Management and Social sciences 
De Faculty of Behavioural, Management and Social sciences (BMS) wil een sleutelrol spelen in het begrijpen, ontwikkelen en analyseren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Aan de hand van social engineering worden deze technologische ontwikkelingen in de samenleving geïntegreerd, zowel op publiek als particulier niveau. Hierbij wordt het gedrag en de behoeften van mensen scherp in het oog houden. Om dit te kunnen doen, heeft de Faculty of BMS hoogwaardige kennis in huis van de vakgebieden psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, filosofie, onderwijskunde en gezondheidswetenschappen. Deze kennis staat in het teken van het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Het onderzoek aan deze faculteit is nauw verbonden met UT-onderzoekslijnen die zich richten op nanotechnologie, ICT, biomedische technologie en technische geneeskunde, governance & gedragswetenschappen, engineering en geo-informatie wetenschappen en aardobservatie. De faculteit heeft circa 3000 studenten.
Onderwijscoördinator
Klik hier om te solliciteren