Zie Alle vacatures

IT Contract- en Leveranciersmanager

Invloed van corona op sollicitatieproces

Functieomschrijving

Ben jij op de hoogte van de juridische aspecten rondom IT en wil je deze kennis inzetten voor een ambitieuze onderwijs- en onderzoeksinstelling? Zie jij het tot stand komen van IT-contracten in complexe IT-projecten als een uitdaging? Solliciteer dan bij de Universiteit Twente (UT) naar de functie van:

IT Contract- en Leveranciersmanager 0,8 – 1 fte

Samen met een collega IT-Contractmanager beheer je een breed portfolio aan contracten en licenties op het gebied van onder andere software, hardware en IT-diensten. Je zorgt voor een optimale uitnutting van bestaande contracten, bewaakt de voorwaarden en vormt de brug tussen de universiteit en haar leveranciers. Je signaleert risico’s en voorziet interne klanten van adviezen bij het maken van contractverlengingen en het aangaan van nieuwe contracten. Tevens onderhandel je met leveranciers, leg je gemaakte afspraken vast in contracten, SLA’s en verwerkers-overeenkomsten en bied je ondersteuning bij aanbestedingsprojecten.

 CONTEXT

De UT vindt het van groot belang dat er een perfecte match is tussen vraag en aanbod in termen van kwaliteit en geld. Daarbij zorgen we ervoor dat software licenties en contracten zo efficiënt mogelijk uitgenut worden en dat we in control zijn. Je werkt binnen een professioneel team die de brug vormt tussen de UT, interne dienstverleners en leveranciers en waarbinnen zowel juridische- als ICT-kennis aanwezig is en waar je op terug kunt vallen.

Profiel

  • Bij voorkeur een afgeronde academische juridische opleiding;
  • je hebt affiniteit met IT en informatiebeveiliging;
  • opleidingen of cursussen in het vakgebied van IT-contractmanager zijn een pré
  • ervaring met (Europese) aanbestedingstrajecten;
  • je ziet het als een uitdaging om binnen een complexe bestuurlijke omgeving op alle niveaus te acteren en resultaat te boeken;
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
 
INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk Swaters, Afdelingshoofd LISA Demand Supply Management via h.w.swaters@utwente.nl. Solliciteren kan via onderstaande knop tot en met 12 juli 2020. Voeg bij de sollicitatie een actueel CV en een motivatiebrief toe. Een assessment en een screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Ons aanbod

  • Een afwisselende baan in een multiculturele omgeving met internationale contacten met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling..
  • Een bruisende, groene campus met ruimte voor ontspanning door gratis te sporten of een lunchwandeling te maken en daarnaast voldoende eetgelegenheden;
  • Een warm welkom van enthousiaste en betrokken collega’s die hard werken om de ICT, Bibliotheek- en archiefdiensten zo goed mogelijk te verzorgen maar die gezelligheid en humor ook belangrijk vinden.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse (38 uur) basis maximaal € 5.127,- bruto per maand. De exacte omvang van je aanstelling is bespreekbaar tussen de 32 en 38 uur per week. We bieden je allereerst een contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor langere tijd. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering.

De organisatie

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Library ICT-service & Archive (LISA). Binnen de Universiteit Twente verzorgt Library, ICT-Services & Archive (LISA) een breed palet van diensten voor 3300 medewerkers en meer dan 10.000 studenten van de Universiteit Twente. Onze diensten zijn divers, maar verbonden door het toenemende belang van digitalisering voor de Universiteit Twente. Door disciplines te bundelen, kunnen we beter en efficiënter ondersteunen in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.
IT Contract- en Leveranciersmanager
Klik hier om te solliciteren