Invloed van corona op sollicitatieproces

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiast talent en vind je het een uitdaging om jouw expertise in te zetten voor een ambitieuze onderwijs- en onderzoeksinstelling? Werk jij graag mee aan het tot stand komen en het beheren van diverse complexe ICT-systemen? Solliciteer dan bij de Universiteit Twente (UT) naar de functie van:

Linux beheerder 

Je bent werkzaam bij de afdeling LISA (Library, ICT-Services & Archive) van de Universiteit Twente. Je werkt met een team van experts (2de lijn). Samen zijn jullie verantwoordelijk voor innovatie, ontwikkeling en het in stand houden van alle ICT-diensten. Denk daarbij aan Ubuntu, CentOS, Puppet, Git, Docker, Kubernetes, virtualisatie producten, back-ups, recovery, monitoring, IaaS, security en netwerkprotocollen.

Profiel

  • Minimaal HBO.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie strekt tot aanbeveling, maar is geen harde eis en kan ook worden opgebouwd tijdens het werk.
  • Je kunt projectmatig werken.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt creatieve oplossingen bedenken.
  • Je hebt kennis van informatiebeveiliging.
  • Je hebt een klantgerichte instelling.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.

Digitalisering is een belangrijk thema binnen de UT en wij zoeken de nieuwe ICT ’er. De focus voor deze vacature ligt bij Linux systeem beheer. Je vindt structurele oplossingen belangrijker dan ad hoc werkzaamheden. Continuïteit en beveiliging staan voorop. Je bent proactief, pragmatisch, in staat om nieuwe ontwikkelingen snel eigen te maken en denkt in nieuwe mogelijkheden. Bij voorkeur ben je bekend met ITIL en Projectmatig werken. Deze functie(s) staan open voor zowel ervaren mensen als ook afstudeerders die met training on the job zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Swaters, h.w.swaters@utwente.nl. Jouw sollicitatie, voorzien van een actueel CV, kun je vóór 8 juni 2020 versturen via de onderstaande link. Een screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Ons aanbod

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar voor 38 uren per week bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Je salaris bedraagt afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal bruto per maand € 4.274,- (schaal 10 conform cao NU) op basis van een fulltime dienstverband. Wij bieden een vakantiegelduitkering van 8% van het bruto jaarsalaris en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris. De UT biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld in de vorm van uitstekende opleidingsfaciliteiten en een goede pensioenvoorziening. Je werkt in goede omstandigheden, hebt een eigen telefoon/tablet/laptop en profiteert van goede thuiswerk- en sportmogelijkheden. Onze locaties zijn goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

De organisatie

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Library ICT-service & Archive (LISA). Binnen de Universiteit Twente verzorgt Library, ICT-Services & Archive (LISA) een breed palet van diensten voor 3300 medewerkers en meer dan 10.000 studenten van de Universiteit Twente. Onze diensten zijn divers, maar verbonden door het toenemende belang van digitalisering voor de Universiteit Twente. Door disciplines te bundelen, kunnen we beter en efficiënter ondersteunen in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.