Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Technicus Magnetic detection & imaging (1 fte)

Functieomschrijving

• Conceptueel ontwerp & product ontwikkeling medische apparaten op basis van analoge en digitale elektronica;
  • Firmware ondersteuning s voor compacte systemen van nieuwe medische toepassingen.
  • Analoge elektronica voor medische detectie systemen;
  • Zend- en ontvangst-antennes voor frequentiebereik onder 100 kHz;
  • Ondersteunen CE-trajecten en ander product & veiligheidscertificering van de nieuwe medische apparaten.

Profiel

• Relevante technische HBO opleiding, bij voorkeur (technische) natuurkunde, elektrotechniek;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent iemand die zelfstandig werkt, problemen oplost en het bedenken van oplossingen als uitdaging ziet;
  • Je kunt goed samenwerken en meedenken met onderzoekers en neemt initiatief.

• Een fulltime positie (38 uur) voor de periode van 1 jaar;
  • Een afwisselende functie, binnen een prettige en uitdagende werkomgeving met een informele werksfeer:
  • Het salaris bedraagt maximaal  € 4.012,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9 CAO NU) afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • De UT biedt een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaaruitkering van 8.3%, 232 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband, en bij een werkweek van 40 uur ontvang je daarnaast 96 extra compensatie-uren.

Informatie en aanmelding

Nadere informatie met betrekking tot deze vacature kunt u opvragen bij dr. L. Alic (email: l.alic@utwente.nl).

U kunt solliciteren tot en met 15 oktober 2021 (kies “apply here”). Uw sollicitatie bevat een motivatiebrief en CV met referenten. Startdatum is zo spoedig mogelijk.

Over de afdeling

Het TechMed Centre  is een toonaangevende innovatiehub die impact heeft op de gezondheidszorg door middel van uitstekende onderzoeks-, innovatie- en onderwijsprogramma's. Het is uitgerust met state-of-the-art infrastructuur, variërend van onderzoekslaboratoria, preklinische testbedden en gesimuleerde ziekenhuisomgevingen. TechMed is met name actief op het gebied van beeldvorming en diagnostiek, biorobotica, medische fysiologie, innovatieve bioengineeringstechnologieën (zoals 3D-bioprintingtechnieken en bio-artificale alvleesklierapparaten) en de beoordeling van de effectiviteit van gepersonaliseerde gezondheidstechnologieën.

Binnen Science and Technology (S&T) is de afdeling Magnetic in Detection & Imaging (MD&I) gecentreerd rond twee lijnen: handheld magnetische instrumenten voor klinische toepassingen en klinische MRI. Naast de algemene voorzieningen herbergt MD&I ook twee laboratoria: een nat lab en een elektromagnetisch lab.

Over de organisatie

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW, Science & Technology)

De focus bij onze faculteit ligt op 3 domeinen namelijk Chemistry, Health en Physics en we zijn penvoerder voor de onderzoeksinstituten TechMed, MESA+, het centrale Techno Centrum voor Onderwijs en Onderzoek (TCO) en de Graduate School (TGS). TNW biedt 6 bacheloropleidingen en 7 masteropleidingen op het gebied van Gezondheidswetenschappen, Nanotechnologie, (Toegepaste) Natuurkunde, Scheikunde en Technische Geneeskunde. Ruim 850 collega’s en 2.700 studenten zijn actief binnen de faculteit TNW.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Technicus Magnetic detection & imaging (1 fte)
Klik hier om te solliciteren