Zie Alle vacatures

Faculteitssecretaresse EEMCS (M/V)

Functieomschrijving

Het faculteitsbureau van de faculteit Electrical Engineering, Mathematics & Computer Science (EEMCS) is op zoek naar een representatieve en professionele secretaresse die graag werkt in een dynamische werkomgeving. In deze functie ondersteun je de Decaan, Directeur Portefeuillehouder Bedrijfsvoering, en de afdelingen Finance, Control en HR.

Als secretaresse bied je dagelijkse ondersteuning aan het Faculteitsbestuur. Vanuit jouw centrale positie houd je samen met je collega-secretaresse het overzicht in de veelheid van dossiers en afspraken van het faculteitsbureau. Samen met je collega fungeer je als eerste aanspreekpunt voor vragen. Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, telefoonverkeer, in- en uitgaande post, archiefbeheer, notuleren (in het Nederlands en in het Engels), het voorbereiden en organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten, symposia en conferenties en administratief ondersteunen van de facultaire promoties. Tenslotte ben je griffie van de facultaire medezeggeschap (Engels) speel je een belangrijke rol in de interne communicatie, onder andere door het opstellen van berichtgevingen en het bijhouden van de facultaire website. Het is belangrijk dat je zorgvuldig en integer met vertrouwelijke informatie kunt omgaan. Je werkt nauw samen met je collega en bij afwezigheid is het vanzelfsprekend dat je elkaar vervangt.

Profiel

 • Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO-niveau.
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent digitaal vaardig, nieuwe softwarepakketten maak jij je snel eigen.
 • Plannen, organiseren en overzicht bewaken zijn jou op het lijf geschreven. Je ziet het werk liggen. Wanneer jij aan een taak begint, wordt deze succesvol afgerond.
 • Tot slot ben je een enthousiaste collega die een goede sfeer in het team belangrijk vindt en in staat is zelfstandig te werken.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Herken jij je in dit profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Een motivatiebrief en cv kun je tot uiterlijk 1 maart 2020 uploaden via de ''Apply now'' button.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Lena Tunc-Katalanc (l.tunc-katalanc@utwente.nl, +31534894427) of Annemiek van Willigen (a.vanwilligen@utwente.nl, +31534894602).

Ons aanbod

Wij bieden je:

 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven en voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een positieve en informele werksfeer;
 • Een structurele positie (0,6-1,0 fte). In eerste instantie zal het gaan om een tijdelijk dienstverband dat bij goed functioneren en ongewijzigde (bedrijfs)omstandigheden omgezet kan worden naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform schaal 7, max EUR 3.052,- (UFO profiel: Secretaresse 2) bij een voltijds dienstverband;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Nederlandse Universiteiten met onder andere een eindejaarsbonus van 8,3%, een vakantie-uitkering van 8% en minimaal 232 verlofuren gebaseerd op een werkweek van 38 uur. Daarnaast neem je deel aan het pensioenfonds van het ABP.

De organisatie

Universiteit Twente: Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.


De faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) bestaat uit 3 disciplines die vorm geven aan de Informatie- en Communicatie Technologie. ICT is meer dan communicatie. In bijna elk product wordt gebruik gemaakt van wiskunde, elektrotechniek en informatica. ICT draagt bij aan vele activiteiten in de samenleving. De faculteit werkt intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voert uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Het onderzoek, dat hoog aanzien geniet in zowel binnen- als buitenland, is ondergebracht in de multidisciplinaire onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Faculteitssecretaresse EEMCS (M/V)
Klik hier om te solliciteren