Opening Academisch Jaar 2022

'EVERY CONNECTION HAS A STORY!' het thema van de OPENING van het ACADEMIsche jaar 2022-2023 op maandag 5 SEPTEMBER.  

Maandag 5 september markeert het begin van een nieuw academisch jaar. De start van nieuwe verbindingen, nieuwe avonturen, nieuwe verhalen. En we willen graag dat jij daar deel van uitmaakt! Kom samen met ons naar de feestelijke Opening van het Academisch Jaar (OAY) 2022/2023.

Vier de Opening Academisch Jaar op 5 september!
Meld je hier aan

Verhalen van de volgende generatie

Elke verbinding heeft een verhaal, weet je nog? In lijn met het thema van de 60e Dies Natalis, staat de OAY opnieuw in het teken van de inspirerende verbindingen en verhalen binnen onze UT-gemeenschap. Dit keer kijken we vooruit naar de verhalen van de toekomst. Verhalen van de volgende generatie. Verhalen over mentale gezondheid in onze digitale samenleving, nieuwe manieren om energie op te slaan, innovatie in het onderwijs, en diversiteit.

Muziek van Hendrik Jan Bökkers

De OAY belooft een spannend evenement te worden, gehost door het multitalent Brahma Ramsodit en muzikaal begeleid door niemand minder dan de frontman van de dialectrockband Bökkers. De middag wordt afgesloten met een spectaculaire onthulling van een nieuw kunstwerk dat je zeker niet wilt missen!

Deel je gedachten over Shaping2030

Voorafgaand aan de OAY ben je welkom bij de inloop van de Shaping Expert Groups (SEG's). In de afgelopen twee jaar hebben de zes SEG's hard gewerkt om Duurzaamheid, Innovatie van Onderwijs, Individuen & Teams, Citizen Science, Digitalisering en Inclusie tastbaarder te maken. Wat verstaan we onder deze thema's, hoe doen we het als UT en als leden van de UT-gemeenschap op deze gebieden en wat kan er beter?

Aangezien Shaping van start is gegaan met een reeks inspirerende sessies die door bijna 650 UT-medewerkers en studenten zijn bijgewoond, willen de SEG's graag de eerste resultaten en adviezen met jullie allen delen. Dus laten we er over praten en onze gedachten delen tijdens de inloop vanaf 13.30u in de Waaier.

Vier samen met ons het nieuwe academische jaar

Wij kijken ernaar uit om de start van het nieuwe academisch jaar met jullie te vieren op maandag 5 september van 15:00 - 16:00 uur. Tot ziens!