Ik word student

De UT biedt de mogelijkheid een renteloze lening af te sluiten voor de aanschaf van de door het NSC aangeboden notebook.

De exacte regeling en de voorwaarden van deze lening zijn te vinden in het studentenstatuut. De renteloze lening houdt in dat de UT de aanschafprijs van je notebook voorfinanciert en dat je deze lening gedurende maximaal 24 maanden aan de UT terugbetaalt. Het maximale bedrag dat je van de UT kunt lenen is €1.000,-.

Aanvraagprocedure

Als je definitief een lening bij de UT wilt afsluiten om hiermee je notebook te kunnen financieren, is een van de voorwaarden om daadwerkelijk voor een lening in aanmerking te komen, dat je je al hebt aangemeld bij de UT en dat deze aanvraag is verwerkt door Student Administration Services.

Verder verzoeken we je om de leningovereenkomst en machtiging volledig in te vullen en deze daarna samen met een kopie van de orderbevestiging van je notebook en een kopie van je bankpas of rekeningafschrift te retourneren aan:

 • Postadres

  Universiteit Twente
  Dienst Financiële en Economische Zaken / afd. Treasury
  Antwoordnummer 323
  7500 VB Enschede

 • Bezoekadres

  Financiële en Economische Zaken
  Gebouw: Spiegel / Locatie: SP626

 • Openingstijden

  Maandag, dinsdag en donderdag: 7.30 - 16.00 uur 

  Vrijdag: 8.00 - 12.00 uur

Te retourneren stukken:

 1. Leningovereenkomst 
 2. Machtiging 
 3. Orderbevestiging notebook
 4. Kopie bankpas / bankafschrift

Ga met deze formulieren langs de Student Services in de Vrijhof en lever alles in. Nadat we alle gegevens hebben gecontroleerd, wordt de lening binnen 10 werkdagen overgemaakt op het door jou opgegeven bank- of girorekeningnummer. Vervolgens dien je zelf de factuur van de leverancier te voldoen.

Onjuiste en niet volledig ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen en zullen worden geretourneerd!