Programma

Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering

Met uw kerndocent Dr. Johan de Kruijf gaat u tijdens de Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering aan de slag met de volgende thema’s

Monique Brewster, Bestuurder Woningcorporaties
“Sommige kennis kan ik meteen inzetten. Controlfunctie wordt voor corporaties verplicht. Is net aan de orde geweest in de masterclass Financiën.”
Monique Brewster, Bestuurder Woningcorporaties

Masterclass van 9 weken

De Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering vergt een parttime tijdsinvestering van negen weken (vrijgeroosterde schoolvakanties niet meegerekend). In die periode volgt u wekelijks op vrijdag college, tijdens het startseminar ook op donderdag. U kunt rekening houden met een studiebelasting van acht uur per week (exclusief colleges).

Kerndocent Dr. Johan A.M. de Kruijf
“Gemeenten moeten hun kengetallen helder kunnen toelichten, zowel aan de raad als aan de burgers.”
Kerndocent Dr. Johan A.M. de Kruijf

Maatwerk voor u

De Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering is onderdeel van de Master Public Management, maar kan ook “los” gevolgd worden. Mocht u, na succesvolle afronding van de masterclass, besluiten om in te stromen in de Master Public Management dan krijgt u een vrijstelling voor dit onderdeel in het basisjaar van de MPM.

Studieadviseur Marjolein helpt u graag.
Bel nu

Toetsing en afronding

Deze masterclass wordt getoetst door het individueel maken van wekelijkse opdrachten en een afrondende integratiecase. Door deze wijze van toetsing worden theorie en praktijk optimaal geïntegreerd.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies