Brochure ontvangen?
Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

masterclass financieel Management & Bedrijfsvoering

startdata

De Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering gaat van start op 22 en 23 maart 2018.

De opleiding kan ook incompany worden aangeboden. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een zelf te bepalen locatie.

Locaties: Utrecht en Enschede

Utrecht is hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar (van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur) op de campus van Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Utrecht bij Regardz La Vie. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

Datum

Locatie

22 & 23 maart 2018

Campus Universiteit Twente (Drienerburght)

6, 13 & 20 april 2018

Regardz La Vie, Utrecht

18 & 25 mei 2018

Regardz La Vie, Utrecht

1, 8 & 15 juni 2018

Regardz La Vie, Utrecht

Kosten Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering

De kosten voor de Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente en
  • arrangementskosten, waarin begrepen alle verblijfs- en overnachtingskosten.

De totale investering voor de Masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus € 850 arrangementskosten.

De opgedane kennis heb ik direct toegepast in mijn volgende adviesproject voor een gemeente.Hajé van Egmond, Adviseur Omgevingsrecht bij Geregeld BV

Indien u de opleiding privé of zakelijk financiert; er zijn mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant. 

Beperkt aantal plekken beschikbaar
Masterclass start 22 maart
Direct inschrijven
Chat offline (contact)