We streven naar een veelzijdige invulling van de dag die leidt tot inspiratie en kennisdeling. Kunt u hierin een rol spelen?

Deel uw inzichten en kennis

Als u wilt en kunt bijdragen op het Risk & Resilience Festival 2019, doe dan mee en neem contact met ons op! We wisselen graag van gedachten met u om te onderzoeken hoe u deel kunt uitmaken van deze dag. 

 • Professional?

  Laat ons weten wat uw visie op risk & resilience is en vertel ons hoe u aan het festival zou willen bijdragen.

 • Academicus?

  Deel uw onderzoek, aansluitend bij het thema, met ons en geef aan welke collega-academici u graag wilt ontmoeten tijdens het festival.

 • Practioner?

  Laat uw werkervaring rondom het thema een inspiratiebron zijn en laat ons weten hoe u tijdens het festival wilt bijdragen of wie u daar wilt ontmoeten.

 • (bijna) Afgestudeerd?

  Laat ons weten waarover je je scriptie schrijft. Gebruik dit festival als platform voor onderzoek en dialoog met de deskundigen.

 • Risk-proof & resilient als organisatie?

  Deel dan hoe u de toekomst ziet. We worden graag door u geïnspireerd.

 • Actief in een studievereniging?

  Laat jouw vereniging meehelpen met de organisatie van het festival en onderhandel met ons welke voordelen voor de leden van je vereniging daartegenover staan.

Thema's, sprekers en presentaties.
Bekijk hier

Wilt u een bron van inspiratie zijn voor vakgenoten een aanstormend talent? Neem dan contact met ons op via professional-learning@utwente.nl. Deadline aanmeldingen sprekers: 1 juli 2019. 

Banners voor social media