Master Public Management

Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

Executive master in deeltijd

De Master Public Management is dé parttime opleiding voor (aankomende) managers, leidinggevenden en bestuurders in de publieke sector.

Kees Verspui, Regiocoördinator Leefomgeving en Omgevingsbeleid bij Cleantech Regio Stedendriehoek
“Een uitdaging aan de grijze hersencellen voor wie verdieping zoekt of een nieuwe oriëntatie in de publieke sector.”
Kees Verspui, Regiocoördinator Leefomgeving en Omgevingsbeleid bij Cleantech Regio Stedendriehoek

Werken in een veranderend krachtenveld

We leven in een hectische tijd waarin publieke en non-profit organisaties steeds sneller veranderen. Het krachtenveld vernieuwt continu. De grenzen tussen publiek en privaat vervagen en Europa bepaalt meer en meer de kaders. De maatschappelijke verantwoording voor publieke organisaties wordt belangrijker. Government wordt governance. Dit vraagt een nieuwe generatie van bestuurlijk leiderschap. Inzicht in de democratische besluitvorming en in de wijze van bestuur van publieke organisaties.

Kijkje achter de schermen

Laura Tuller (gemeente Enschede) vertelt in dit korte filmpje waarom zij koos voor de academische parttime opleiding. Wat het heeft betekend voor haar dagelijkse werkpraktijk en over de toegevoegde waarde van de groepsdynamiek

Verleg uw grenzen

De Master Public Management van de Universiteit Twente biedt u een innovatieve, multidisciplinaire, analytische en creatieve benadering van problemen en actualiteit in de publieke sector. Wij dagen u uit, uw grenzen van weten en kunnen te verleggen!

Edelweiss Franklin, Strategisch adviseur Samen Organiseren bij VNG Realisatie
“Bijna alle vakken die ik in de master heb gevolgd, boden echte eye-openers voor de praktijk”
Edelweiss Franklin, Strategisch adviseur Samen Organiseren bij VNG Realisatie

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master Public Management
Graad: MPM
CROHO-code
Duur
30 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
12 september 2022 - 31 mei 2025
Numerus fixus
Er is een numerus fixus van 20 plaatsen
Accreditatie
EAPAA
Literatuur
70% Engelstalig
30% Nederlandstalig

Praktische informatie

Meer informatie over de Master Public Management? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk. Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen

Brochure aanvragen?

Wilt u een brochure over de Master Public Management of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.

Ontvang digitale brochure