Master Public Management

De Master Public Management vergt een parttime tijdsinvestering van twee jaar (plus een half jaar om uw masterthesis te schrijven). In die periode volgt u jaarlijks 3 masterclasses. U kunt rekening houden met een studiebelasting van acht uur per week (exclusief colleges).

THEMA'S BASISJAAR

Monique van Esterik, directeur sociaal domein, bij Gemeente Dronten
“Ik begon met de module Strategie, Beleid en Politiek.
Inmiddels heb ik werk op WO-niveau en heb ik daarom de gehele master gevolgd”
Monique van Esterik, directeur sociaal domein, bij Gemeente Dronten

THEMA'S TWEEDE JAAR, 3 MASTERCLASSES NAAR KEUZE

Onderdeel van Master Public Management

  • Masterclass Academische Vaardigheden
  • Studiereis naar Brussel
  • Master Thesis
Mike Zuurbier, Manager Buitenruimte, Gemeente Heerhugowaard
“Opleiding sluit aan op de praktijk, hier hebben de gastdocenten uit het werkveld ook een grote rol in.”
Mike Zuurbier, Manager Buitenruimte, Gemeente Heerhugowaard

Modulaire en flexibele masteropleiding

De Master Public Management is volledig modulair en flexibel. U kunt daarom ook kiezen voor een langer en minder intensief opleidingstraject. Als privé of zakelijke omstandigheden het voor u noodzakelijk maken om uw studie te onderbreken, dan biedt de Master Public Management u daarvoor alle ruimte. Binnen vijf jaar na uw start kunt u in uw eigen tempo en uw eigen volgorde de masterclasses van de Master Public Management volgen en uw masterthesis schrijven.

Vrijstelling na een leergang

Heeft u eerder aan Universiteit Twente de leergang Bedrijf & Bestuur Waterschappen of de leergang Management Woningcorporaties met succes afgerond, dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vrijstelling van een jaar en is uw masterdiploma MPM in ruim een jaar te halen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Afzonderlijke toetsing na een masterclass

Alle masterclasses van de Master Public Management worden afzonderlijk getoetst door het uitvoeren van een case of opdracht waarin u uw verworven kennis en inzichten toepast op een concreet onderwerp uit uw eigen organisatie. Door deze wijze van toetsing worden theorie en praktijk optimaal geïntegreerd.

Afstudeeropdracht voor uw eigen organisatie

Het is mogelijk een vraagstuk uit uw eigen organisatie in te zetten voor uw afstudeeropdracht, uw thesis. Hierdoor ontvangt uw organisatie een zeer hoogwaardig advies.

Meer informatie?

Wilt u een brochure over de Master Public Management of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega? Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.  

Ontvang digitale brochure
Start de inschrijfprocedure. Twijfelt u nog? Neem dan een optie.
Inschrijven
Neem een optie op deze opleiding.