Pre-U Experience Kom je ook kennismaken?

Kom je met ons kennismaken tijdens de Pre-University Experience? Op 29 september 2022 toveren we ons kantoor in de Bastille om tot een leuke, interactieve ervaring voor iedereen die meer wil weten over ons en ons werk. 

Pre-University van de Universiteit Twente heeft drie programma's met een brede onderwijslijn voor leerlingen in het basisonderwijs (Pre-U Junior), voortgezet onderwijs (Pre-U) en activiteiten voor onderwijsprofessionals (Pro-U). Ons aanbod geeft leerlingen, docenten en andere onderwijsprofessionals de kans om op en via de UT kennis te maken met wetenschap & technologie. 

Met een presentatie van een special guest, een (foto)expositie van toen naar nu en een route door Pre-University willen we UT-collega's, partners, scholen en andere geïnteresseerden een échte indruk geven van ons werk en onze organisatie. We willen je graag vertellen over de verschillende programma's en het ontstaan van Pre-University onder het genot van een hapje en een drankje. Kom jij ook kennismaken? 

  • Wanneer: donderdag 29 september 2022
  • Waar: het Pre-University kantoor in de Bastille (kamer 109)
  • Hoe laat: 16.00 - 19.00 uur 

PROGRAMMA

We hebben geen vast programma tijdens de Experience, je kunt gewoon binnenlopen tussen 16.00 en 19.00 uur. Maar, de officiële opening van ons kantoor en een interessante presentatie van de special guest zullen wel plaatsvinden op een bepaald tijdstip. Hieronder een weergave van de tijdsplanning van de Pre-University Experience:

vanaf 16.00 uur

Start Pre-University Experience (Bastille, kamer 109)

16.30 - 17.00 uur

Opening Pre-University kantoor en presentatie van een special guest

19.00 uur

Einde Pre-University Experience

Pre-U Experience Kom je ook kennismaken?
Registreer