NIEUW OP DE SITE

Wandelclub

Tijdens de eerste wandeling door Driene heeft de wandelgroep afgesproken om elke twee weken een wandeling te houden.

Startpunt en eindpunt: boerderij Bosch
Starttijd: 10:15 uur; eindtijd ca. 12:00 uur
Koffie in boerderij Bosch is na afloop mogelijk, € 0,50 per kop
Data in 2018/2019: de dinsdagen op de weken met een oneven nummer, dus 11 december, 15 en 29 januari, 12 februari enzovoort

Als u geïnteresseerd bent stuur dan uw e-mailadres naar Jan van Alsté:
j.a.vanalste@gmail.com, zodat hij u op de hoogte kan houden van mogelijke veranderingen.
U hoeft zich niet aan te melden voor de wandelingen zelf, wie op tijd aanwezig is, loopt mee.

18 september 2018 FOTO'S RONDLEIDING ECTN  

4 september 2018 FOTOCOLLAGE RONDLEIDING HOGEKAMP

4 september 2018 FOTO'S RONDLEIDING HOGEKAMP

Ledennieuws

Mededelingen

UT-KRING

Informatie over de UT-kring, onze moedervereniging, staat op http://www.utwente.nl/ut-kring.

E-MAIL

GEWIS maakt zo veel mogelijk gebruik van e-mail. Hebt u uw email-adres nog niet doorgegeven dan verzoeken wij u vriendelijk dit alsnog te doen aan ledenadministratie@gewis.utwente.nl.

Helaas heeft de Universiteit Twente besloten de misc e-mail adressen niet langer te hosten. Een aantal GEWIS-leden heeft dientengevolge een nieuw e-mailadres moeten aanmaken. Aan hen het vriendelijke verzoek dit nieuwe adres te melden aan ledenadministratie@gewis.utwente.nl (dank aan hen die het nieuwe adres wel al aan het bestuur hebben gemeld!).

Seniorenfitness

SENIORENFITNESS

Bij seniorenfitness sport u met leeftijdsgenoten (minimumleeftijd 55 jaar) onder begeleiding van een gespecialiseerde sportdocent. Hij weet precies welke activiteiten bij uw leeftijd passen en weet hoe u de oefeningen moet doseren. Zo haalt u het beste uit uzelf en voorkomt u overbelasting. Daarnaast is bij ons ook het sociale aspect van groot belang: sporten mag best gezellig zijn.

Seniorenfitness wordt twee keer per week gegeven in de fitnessruimte van de Universiteit Twente. Hier staat de modernste fitnessapparatuur. Een gedeelte van de oefeningen wordt gezamenlijk aangeboden, waarna u uw eigen trainingsprogramma op de fitnessapparaten kunt volgen. Welke oefeningen voor u geschikt zijn, wordt met u persoonlijk afgestemd.

Per 1 september 2018 zijn er nieuwe tarieven voor de lessen fitness:

Gewis leden kunnen deelnemen aan de seniorenfitness groepen op maandag EN donderdag 10:30 - 11:30 uur. Dit kan onder de volgende voorwaarden:

  • Maandkaart fitness: CampusCard maand €12 + fitnesskaart maand €20 = €32. Hiermee mag u aan beide lessen seniorensport deelnemen + vrij gebruik van de fitness gedurende 1 maand.
  • Jaarkaart fitness: CampusCard jaar €100 + fitnesskaart jaar €115 = €215. Hiermee mag u aan beide lessen seniorensport deelnemen + vrij gebruik van de fitness gedurende 1 jaar.

De lessen vinden plaats 42 weken per jaar, gedurende de kerstperiode en in de zomer worden er geen seniorensportlessen gegeven. 
In deze periode mag de klant uiteraard vrij gebruik maken van de fitness.

Daarnaast houden wij de optie voor Gewis leden om €5 per keer te betalen aan de service desk, hierdoor zit je nergens aan vast.

De abonnementen waarbij de klant ALLEEN de seniorengroepen betaalt, zijn niet meer mogelijk. De prijs van het jaarabonnement is €15 duurder dan voorheen, maar de klant kan hierdoor onbeperkt gebruik maken van de fitness en lessen…ook gedurende de ‘vakantie’ periodes.

Aanmelden: Bij de servicedesk van het sportcentrum van de Universiteit Twente.

Contactpersoon: Ingrid Bos-Bosscha: 06-24868631, i.bosscha@utwente.nl

Meenemen: sportschoenen en sportkleding, handdoek voor over de fitnessapparaten.