Overleden GEWIS leden

Op donderdag 22 februari 2018 is prof. Jan Schuijer, echtgenoot van Elly Schuijer-Brandenburg, prominent lid van Gewis, overleden. Hij is 96 jaar geworden. 

Op maandag 4 december 2017 is Dini Hulsbeek- Barkel, echtgenote van Bertus Hulsbeek en sinds 10 november lid van Gewis, overleden. Zij is 69 jaar geworden.  

Op maandag 6 november 2017 is Frits Peuscher, echtgenoot van Janny de Groot, overleden. Hij is 93 jaar geworden.

Afscheid Frank Twilt en Ruud van Wissen

In de Algemene ledenvergadering van Gewis op 17 oktober is afscheid genomen van de bestuursleden Frank Twilt Activiteitencoördinator) en Ruud van Wissen (Vice-voorzitter). Nieuw benoemd zijn: Imme de Bruijn (Activiteitencoördinator) en Maarten Fokkinga (Vice-voorzitter).
Het bestuur van Gewis heeft Frank en Ruud bedankt met een etentje in de Faculty Club. De maître patissier heeft hen daar verrast met een heerlijke ijstaart.

                 

                                      

             

                                         

Ledennieuws

Mededelingen

UT-KRING

Informatie over de UT-kring, onze moedervereniging, staat op http://www.utwente.nl/ut-kring.

E-MAIL

GEWIS maakt zo veel mogelijk gebruik van e-mail. Hebt u uw email-adres nog niet doorgegeven dan verzoeken wij u vriendelijk dit alsnog te doen aan Gert Meijerink ledenadministratie@gewis.utwente.nl.

Helaas heeft de Universiteit Twente besloten de misc e-mail adressen niet langer te hosten. Een aantal GEWIS-leden heeft dientengevolge een nieuw e-mailadres moeten aanmaken. Aan hen het vriendelijke verzoek dit nieuwe adres te melden aan Gert Meijerink (dank aan hen die het nieuwe adres wel al aan het bestuur hebben gemeld!).

Seniorenfitness

Bewegen is de beste manier om soepel en fit te blijven. Maar ziet u ook zo op tegen een bezoek aan de sportschool? Dan is er:

Bij seniorenfitness sport u met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van een gespecialiseerde sportdocent. Hij weet precies welke activiteiten bij uw leeftijd passen en weet hoe u de oefeningen moet doseren. Zo haalt u het beste uit uzelf en voorkomt u overbelasting.

Daarnaast is bij ons ook het sociale aspect van groot belang: sporten mag best gezellig zijn. Seniorenfitness wordt twee keer per week gegeven in de fitnessruimte van de Universiteit Twente. Hier staat de modernste fitnessapparatuur. Een gedeelte van de oefeningen wordt gezamenlijk aangeboden, waarna u uw eigen trainingsprogramma op de fitnessapparaten kunt volgen. Welke oefeningen voor u geschikt zijn, wordt met u persoonlijk afgestemd.

 Blijf in beweging, doe mee!

 Waar: Fitnessruimte Sportcentrum Universiteit Twente

Wanneer: maandag en donderdag van 10:30 - 11:30

Kosten: €200 per jaar (10 maanden), €20 per maand of €5 per keer.

Minimumleeftijd: 55 jaar

Aanmelden: Bij de servicedesk van het sportcentrum van de Universiteit Twente.

Contactpersoon: Ingrid Bos-Bosscha: 06-24868631, i.bosscha@utwente.nl

Meenemen: sportschoenen en sportkleding, handdoek voor over de fitnessapparaten.