Personeelsvereniging UT-Kring

welkom op de website van de ut-kring

Belangrijke mededeling

Boerderij Bosch gesloten tot nader bericht

Beste UT-Kring leden,

In vervolg op de persconferentie van 8 december j.l. waarin we opnieuw in een verregaande lockdown zijn terecht gekomen, blijft Boerderij Bosch ook na 1 januari 2021 gesloten tot nader bericht. 

Namens het Bestuur,

Dirk de Groot
Voorzitter.

Over de UT-Kring

De UT-Kring is de personeelsvereniging van de Universiteit Twente. Samen met onze sub-verenigingen organiseren we allerlei activiteiten, van sporttoernooien tot workshops en dagjes uit. Boerderij Bosch is het trefpunt van de vereniging.

Medewerkers kunnen via hun UT-kring lidmaatschap met hoge korting deelnemen aan onze activiteiten en gebruik maken van diverse kortingen. Alle activiteiten worden aangekondigd op deze website en op onze facebookpagina. Op onze website worden de activiteiten uitgelicht en kun je je aanmelden.

Voorbeelden van jaarlijks terugkerende activiteiten zijn: bezoek aan een musical, bezoek aan de Libelle-beurs, workshop bloemschikken, dagje wintersport, dagje naar een kerstmarkt en natuurlijk het Sinterklaasfeest. Daarnaast proberen we altijd een zo gevarieerd mogelijk programma van andere activiteiten aan te bieden.

Heel veel plezier en tot ziens bij de UT-Kring! 

UT-kring heeft ook een Facebookpagina. Hier worden al onze activiteiten, nadat deze op onze website zijn geplaatst, aangekondigd. Volg ons en blijf zo op de hoogte.