Personeelsvereniging UT-Kring

Jaarlijkse ALV 2021

welkom op de website van de ut-kring

Belangrijke mededeling

Beste Leden,

We mogen weer! Na de laatste persconferentie in september waarin versoepelingen zijn ingevoerd zijn we nu in staat om voor dit najaar enkele activiteiten te organiseren.

Op onze pagina onder de link Aankomende activiteiten hebben we deze activiteiten neer gezet.

We zijn blij dat we weer kunnen, zij het nog met enkele voorwaarden. Waar van toepassing is dit aangegeven. Bij aanmelding van alle activiteiten geldt, dat u akkoord gaat met de COVID-regels zoals die op dat moment gelden.

Ook goed nieuws over Boerderij Bosch. In nauwe samenspraak met ons wil de dienst Campus & Facility Management (CFM) van de Universiteit de boerderij ook van binnen aanpakken. Een klimaat beheersyteem, ventilatie, is daarbij noodzakelijk voor de toekomst en ook een upgrade aan inrichting zonder daarbij afbreuk te doen aan het karakter van de boerderij.
De huidige verwachting is dan ook dat Boerderij Bosch tot aan de zomer van 2022 gesloten blijft.

Bestuur UT-Kring


Boerderij Bosch gesloten tot nader bericht

Beste UT-Kring leden,

In verband met verbouwingswerkzaamheden is Boerderij Bosch gesloten t/m juni 2022.
Indien dit eerder wordt houden wij op de hoogte.

Namens het Bestuur,

Dirk de Groot
Voorzitter.


Over de UT-Kring

De UT-Kring is de personeelsvereniging van de Universiteit Twente. Samen met onze sub-verenigingen organiseren we allerlei activiteiten, van sporttoernooien tot workshops en dagjes uit. Boerderij Bosch is het trefpunt van de vereniging.

Medewerkers kunnen via hun UT-kring lidmaatschap met hoge korting deelnemen aan onze activiteiten en gebruik maken van diverse kortingen. Alle activiteiten worden aangekondigd op deze website en op onze facebookpagina. Op onze website worden de activiteiten uitgelicht en kun je je aanmelden.

Voorbeelden van jaarlijks terugkerende activiteiten zijn: bezoek aan een musical, bezoek aan de Libelle-beurs, workshop bloemschikken, dagje wintersport, dagje naar een kerstmarkt en natuurlijk het Sinterklaasfeest. Daarnaast proberen we altijd een zo gevarieerd mogelijk programma van andere activiteiten aan te bieden.

Heel veel plezier en tot ziens bij de UT-Kring! 

UT-kring heeft ook een Facebookpagina. Hier worden al onze activiteiten, nadat deze op onze website zijn geplaatst, aangekondigd. Volg ons en blijf zo op de hoogte.