Personeelsvereniging UT-Kring

welkom op de website van de ut-kring


Beste UT-Kring leden,

Langzaam komt onze Universiteit weer tot leven. Sporten mag weer en onderwijs-en lab activiteiten worden kleinschalig opgestart. Primair is het stappenplan van onze Universiteit gericht op de herstart haar Core Business, het geven van onderwijs en onderzoek voor studenten.

Dit betekent dat wij als personeelsvereniging aansluiten bij dit stappenplan en al onze activiteiten en het openen van Boerderij Bosch in ieder geval tot en met 1 september uitstellen.
Dit geeft ons de tijd en ruimte te overwegen hoe terug te keren in het nieuwe normaal en onze activiteiten daar op in te richten. Activiteiten welke afgelast zijn en waarvoor geen nieuwe datum te vinden is in het najaar zullen worden verplaatst naar 2021. Meer informatie hierover volgt via onze website en Facebookpagina.
Activiteiten die gepland staan in het najaar worden zoals gezegd bezien hoe in te passen in het nieuwe normaal. Meer detail informatie hierover volgt ook later via onze website en Facebookpagina.
Hou deze dan ook goed in de gaten voor nieuwe data en activiteiten.

Op onderstaande link kunnen jullie de laatste update m.b.t. de stand van zaken over het herstarten van activiteiten op onze UT volgen.
https://www.utwente.nl/en/products-services/product/p1112937/corona-faq-novel-coronavirus

We wensen jullie een goede Pinksterdagen toe en wees zuinig op elkaar en geniet van de zomerzon deze dagen.

Hou vol, we komen terug!

Namens het Bestuur,
Dirk de Groot
Voorzitter.

BOERDERIJ BOSCH IS GESLOTEN  I.V.M. CORONA  TOT 1 SEPTEMBER
UTKRING VOLGT UT RICHTLIJNEN (WWW.UTWENTE.NL/CORONA)

De UT-Kring is de personeelsvereniging van de Universiteit Twente. Samen met onze sub-verenigingen organiseren we allerlei activiteiten, van sporttoernooien tot workshops en dagjes uit. Boerderij Bosch is het trefpunt van de vereniging.

Medewerkers kunnen via hun UT-kring lidmaatschap met hoge korting deelnemen aan onze activiteiten en gebruik maken van diverse kortingen. Alle activiteiten worden aangekondigd op deze website en op onze facebookpagina. Op onze website worden de activiteiten uitgelicht en kun je je aanmelden.

Voorbeelden van jaarlijks terugkerende activiteiten zijn: bezoek aan een musical, bezoek aan de Libelle-beurs, workshop bloemschikken, dagje wintersport, dagje naar een kerstmarkt en natuurlijk het Sinterklaasfeest. Daarnaast proberen we altijd een zo gevarieerd mogelijk programma van andere activiteiten aan te bieden.

Heel veel plezier en tot ziens bij de UT-Kring! 

UT-kring heeft ook een Facebookpagina. Hier worden al onze activiteiten, nadat deze op onze website zijn geplaatst, aangekondigd. Volg ons en blijf zo op de hoogte.