ALV 2018

Jaarverslag van de UT Kring 2017/2018

UT Kring leden:

Het afgelopen jaar zijn we begonnen met 828 leden. We mochten 66 nieuwe leden verwelkomen en er zijn 39 leden gestopt.   Via de sub-verenigingen zijn hier nog 474 leden aan toegevoegd. Stand van zaken op 31 augustus  j.l. was totaal 1329 leden.

Samenstelling bestuur:

Voorzitter:                                       Dirk de Groot
Penningmeester:                            Anita van Dijk
Secretaris:                                      Hannie Rensink
Activiteiten:                                    Trudie Hondelink, Ellen Diepeveen
Afgevaardigde GEWIS:                  Michiel van Buchem

Bestuursactiviteiten:

Het bestuur vergaderde 2 keer per maand.
Het bestuur heeft  zich het afgelopen jaar o.a. bezig gehouden met de volgende onderwerpen:
UT- sportdag, wet privacy, annuleringsverzekering mbt  activiteiten, gesprekken met het FB i.v.m. wisseling cateraar, het maken van flyers voor nieuwe medewerkers, gesprek met de directeur  HRM m.b.t. het beter informeren van nieuwe medewerkers over de UT-Kring,  up to date houden van de website en  informatie op facebook, het organiseren van onderstaande activiteiten.

Activiteiten september 2017 tot en met augustus 2018

Alle activiteiten zijn terug te lezen op onze website: www.utwente.nl/ut-kring/archief/activiteiten/.


CONCERT ANDRÉ RIEU
Op 13 juli genoten 49 deelnemers van een geweldig concert van André Rieu in Maastricht. Om het bezoek compleet te maken, overnachtten we in een hotel in Valkenburg.


WORKSHOP IBIZA ARMBAND, HOED OF TAS MAKEN
Op zaterdag 9 juni gingen 8 deelneemsters zelf aan de slag om een Ibiza armband, een Ibiza hoed of een Ibiza tas te maken, om met een prachtig resultaat naar huis te gaan.


THEATERSPEKTAKEL MARE (cultuur)
Op zondag 27 mei genoten enkele UT-kringers van een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen in het originele buitentheater van Vis à Vis.


LIBELLE ZOMERWEEK
Het thema van de Libelle Zomerweek was dit jaar Disco Love. Daar wilden 45 deelnemers bij zijn. We gingen op vrijdag 25 mei. Het was een geslaagde zonnige dag.


DISCO-FEEST IN ’T BÖLKE
Op vrijdag 20 april swingde een groep  van 103 UT-kringleden met hun introducee mee tijdens het Disco-feest in t Bölke. Samen maakten ze er een prachtig feest van.


SPORTIEVE MIDDAG

Op donderdag 19 april organiseerde de UT-Kring samen met het OPUT en het Sportcentrum een sportieve middag. Verdeeld over verschillende teams deden 125 deelnemers mee.


PAAS BLOEMSCHIKKEN
Op zaterdag 24 maart vond de jaarlijkse workshop paas-bloemschikken in Boerderij Bosch plaats. Verdeeld over 2 groepen maakten 66 deelnemers een prachtig bloemstuk.


THEATERVOORSTELLING 'ACH, INDO...' (gewis)
Op dinsdag 6 februari vond de bijzondere voorstelling 'Ach, Indo…’ plaats, georganiseerd door GEWIS. Een aantal UT-kringleden heeft deze voorstelling bijgewoond.


WINTERSPORTEN IN WINTERBERG

Vrijdag 2 februari 2018 gingen we met 80 deelnemers naar Winterberg voor ons jaarlijks dagje wintersport. Het was weer een geslaagde dag.


KERSTREIS BERLIJN
Op vrijdag 8 december 2017 gingen we weer naar een kerstmarkt. Dat jaar gingen we naar Berlijn, met een hotelovernachting. Er zijn 76 personen mee geweest.


SINTERKLAASFEEST 2017
Op zaterdag 25 november kwam Sinterklaas met zijn vele pieten ons bezoeken. Het was weer een feest! Sinterklaas had voor alle 55 kinderen een mooi cadeau meegenomen.


KINDERWORKSHOP TAART MAKEN
Op zondag 5 november vond de workshop Taart maken voor kinderen plaats. Er zijn door de 14 kinderen die deelnamen 14 prachtige taarten gemaakt.


WORKSHOP TAART MAKEN

Op dinsdagavond 31 oktober vond de workshop Taart maken plaats. Tijdens deze workshop maakten de 8 deelneemsters elk een mooie taart naar eigen ontwerp


MEYER WERFT EN BERENTZEN
Op 29 september brachten we een bezoek aan Meyer werft in Papenborg en de Berentzen fabriek in Haselünne. Met 50 deelnemers beleefden we een interessante dag.