UTUT-KringKomende activiteiten

Komende activiteiten

 • Algemene voorwaarden
  • Inschrijfvoorwaarden. Je kunt je alleen inschrijven/opgeven voor UT-Kring activiteiten als je lid of buitenlid bent van UT-Kring (of een van haar subverenigingen). Bij de meeste activiteiten is het toegestaan om per UT-Kringlid één introducee aan te melden. Voorwaarde is dat het UT-Kringlid zelf aan de activiteit deelneemt. Bij diverse activiteiten is het ook mogelijk deel te nemen als je geen UT-kringlid bent. Je krijgt dan geen korting.
  • Aanmelden en betalen van alle activiteiten kan uitsluitend online via de UT internetkassa, tenzij anders vermeld. Bij elke activiteit staat een link naar de desbetreffende internetkassa. De aanmelding is pas definitief na betaling van het verschuldigede bedrag. Voor de meeste activiteiten van UT-Kring moet je een bijdrage betalen. Enkele activiteiten zijn gratis. De exacte kosten zie je bij de informatie van de desbetreffende activiteit. Voor de activiteiten is online aanmelden via de internetkassa noodzakelijk. Je kunt dan ook direct afrekenen. Een link naar de juiste internetkassa staat vermeld bij de desbetreffende activiteit. Introducees kunnen alleen worden aangemeld door een UT-Kringlid dat zelf aan de activiteit deelneemt. Deze introducee betaalt hetzelfde gereduceerde bedrag voor de activiteit als het UT-kringlid. In enkele gevallen kan voor een activiteit betaald worden bij Boerderij Bosch. Dit staat dan aangegeven bij de informatie over de activiteit. Hierbij is in sommige gevallen Online aanmelden via de internetkassa ook noodzakelijk. Bij onvoldoende aanmeldingen zal een activiteit niet doorgaan. Dit zal tijdig op de website vermeld worden.
  • Verzekering. De leden van UT-kring, die in dienst zijn van de Universiteit Twente, zijn bij activiteiten die UT-kring organiseert in Nederland verzekerd via de aansprakelijkheidsverzekering van de Universiteit Twente.
   Voor activiteiten buiten Nederland dient u zelf een passende verzekering af te sluiten. Denk hierbij ook aan de ziektekostenverzekering. Hiervoor dient u meestal een aanvullende verzekering af te sluiten. UT-kring leden, die niet in dienst zijn van de UT, en introcucees dienen zelf voor hun verzekering te zorgen. Als er een extra/speciale verzekering nodig is wordt dit vermeld bij de activiteit. Het bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade als gevolg van deelname aan een UT-Kring activiteit. Een annuleringsverzekering dient u, desgewenst, zelf af te sluiten.
  • Annulering. Heb je je ingeschreven voor een activiteit, maar kun je deze toch niet volgen? Alleen wanneer je je minimaal 5 werkdagen voor aanvang van de activiteit afmeldt volgt restitutie. Voor annuleringen binnen 5 werkdagen voor aanvang van de activiteit volgt geen restitutie. Eventueel kun je iemand in jouw plaats laten gaan. Dit kan alleen in overleg met het bestuur.  Je kunt zelf een annuleringsverzekering afsluiten voor activiteiten. Dit is met name in geval van (dag)reizen aan te bevelen. Wanneer je je niet tijdig afmeldt voor deelname aan een activiteit krijg je geen geld retour. Heb je nog niet betaald, dan ben je verplicht om alsnog de volledige deelnemersbijdrage te betalen. De reden hiervoor is, dat wij kosten maken die wij niet terug kunnen krijgen.
  • Aantal deelnemers. Bij activiteiten waarbij een maximaal aantal deelnemers kan meedoen geldt de volgorde van inschrijving. Bij over-inschrijving zullen de laatste inschrijvingen worden gestorneerd. Je krijgt hier dan zsm bericht van. Voor alle activiteiten geldt: vol is vol. Wees er dus op tijd bij. Check daarom regelmatig onze website. Bij onvoldoende aanmeldingen zal een activiteit niet doorgaan. Dit zal tijdig op de website vermeld worden.

Met veel enthousiasme organiseren wij voor al onze leden leuke activiteiten, zoals de traditionele kerstreis, kerstbloemschikken, creatieve workshops etc. En voor de kleintjes (en ouders): het Sinterklaasfeest. Heeft u ideeën voor een interessante activiteit, neem dan contact met ons op. Blijf goed geinformeerd over onze activiteiten en lees de laatste nieuwsbrief