Golf Clinic

GOLF-CLINIC OP GOLFCLUB DRIENE 

Op vrijdag 13 mei en zondag 15 mei organiseren we een golfclinic op Golfclub Driene (vijftien minuten fietsen of autorijden vanaf de UT). Golf is een prachtige sport, een combinatie van mentale en lichamelijke inspanning, waarbij je creatief moet zijn. Je bent altijd buiten, het is altijd anders en je kunt het altijd samen doen. Je leven lang. Tijdens de clinic krijg je les van PGA professional Hugo de Bruin en leer je de beginselen van het spel.

De drie uur durende clinic begint om 14:00u en begint met een kopje koffie of frisdrank. We krijgen vervolgens les in groepen van maximaal 10 personen op de driving range (een soort van oefenterrein), met halverwege een korte pauze frisdrank, en daarna spelen we echt op de shortgame baan (vier echte maar kleine “holes”). De clinic wordt afgesloten met een drankjes en bitterballen/gehaktballetjes.

Let op: bij de ingang oppassen voor “ballen vanaf links” en spelende golfers voorrang geven.

Aanmelden door een e-mail naar Anita van Dijk, f.a.vandijk@utwente.nl; vergeet niet de datum op te geven. Er is een beperkt aantal plaatsen; toewijzing in volgorde van aanmelding. Betaling pas doen na bevestiging.