Pioneers in Health care Innovatiefonds (PIHC)

Een beperking in de huidige medische zorg die vraagt om een technische oplossing, of een innovatieve technologie die mogelijkheden biedt om toegepast te worden op medisch vlak; daar vinden ‘Pioneers in Health Care’ elkaar! De oplossing is zeker niet altijd simpel, maar daagt juist uit om elkaars taal te gaan spreken.

Met het Pioneers in Health Care Innovatiefonds stimuleren de Universiteit Twente, Saxion, MST, ZGT en Deventer Ziekenhuis de duurzame samenwerking tussen de wereld van de nieuwe technologie en de medische praktijk op een bottom-up wijze, wat de introductie van innovatieve technologie in de kliniek faciliteert. Zorgverzekeraar Menzis ondersteunde dit initiatief van 2015 tot en met 2018.

Op 10 september 2019 zal Pioneers in HealthCare: Matchmaking event, plaatsvinden.
Meer informatie over het event
Tijdens dit evenement bieden we onderzoekers en klinische professionals een uitstekende mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan of uw huidige connecties te versterken. Het programma bevat: resultaten van eerdere PIHC-vouchers, alle partners presenteren hun missie plus 2 pitches en tijdens het "eten & daten" kunt u partners vinden om uw idee uit te werken tot een voorstel.