Zie Fondsen

Pioneers in Health Care

Pioneers in Health care Innovatiefonds (PIHC)

Een beperking in de huidige medische zorg die vraagt om een technische oplossing, of een innovatieve technologie die mogelijkheden biedt om toegepast te worden op medisch vlak; daar vinden ‘Pioneers in Health Care’ elkaar! De oplossing is zeker niet altijd simpel, maar daagt juist uit om elkaars taal te gaan spreken.

Met het Pioneers in Health Care Innovatiefonds stimuleren de Universiteit Twente, Saxion, Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuisgroep Twente en Deventer Ziekenhuis de duurzame samenwerking tussen de wereld van de nieuwe technologie en de medische praktijk op een bottom-up wijze, wat de introductie van innovatieve technologie in de kliniek faciliteert.  

Nieuw in 2020 

In 2020 ondersteunt Reggeborgh het PIHC fonds met €60.000,-, waardoor 1 voucher extra kan worden uitgereikt. Reggeborgh wil hiermee een bijdrage leveren aan projecten die een verschil maken in de gezondheidszorg. 

Op dinsdagavond 8 september 2020 wordt het PIHC Matchmaking event georganiseerd.
MEER INFORMATIE EN REGISTRATIE
Dit jaar zal er online worden gedate. Er zullen diverse korte presentaties gegeven worden door onderzoekers en clinici die op zoek zijn naar een partner voor het uitwerken van hun idee tot een uitdagend PIHC voorstel.