Onze procedures & richtlijnen

Ontdek het Techmed Centre en de health labs

Gebruik maken van het EHEALTH HOUSE

Gebruikers & Activiteiten

Het Health House biedt een gesimuleerde leefomgeving waar technologie getest kan worden in een realistische maar toch gecontroleerde omgeving. Het eHealth House kan gebruikt worden voor onderzoek, onderwijs en ontwikkelingen in HealthTech, maar wordt voornamelijk gebruikt voor innovaties in mobiele en digitale HealthTech.

De faciliteiten zijn gratis te gebruiken door studenten en medewerkers van het TechMed Centrum of het Personalized eHealth Technology programma. Mogelijke gebruikers van andere instituten binnen of buiten de Universiteit Twente die gebruik willen maken van de eHealth House faciliteiten kunnen contact opnemen met het TechMed Simulation Center om de mogelijkheden te bespreken.

ACTIVITeit Aanvragen

Om de eHealth House faciliteiten te gebruiken moet u eerst een aanvraag induienen. Voor een aantal activiteiten (hieronder genoemd) kunt u een directe aanvraag indienen. Grotere activiteiten moeten worden aangevraagd via een toestemmings procedure:


 

Directe aanvraag

Toestemmings procedure

Waarvoor?

-          Meeting

-          Demonstratie of bezoek

-          Korte test of proefopzet

-          Gebruik van alleen mobiele apparatuur

-          Onderzoeksprojecten

-          Experimenten met menselijke proefpersonen

-          Educatie

-          Herhaalde bezoeken

-          Activiteiten van externe gebruikers

Voor wie?

Alleen voor UT studentent en medewerkers van het TechMed Centrum of het Personalized eHealth Technology programma

Iedereen

Hoe?

Neem contact op met de receptie van het TechMed Simulatie Centrum om de faciliteiten te reserveren

Vul het aanvraagformulier in

Bij twijfel of u een directe reservering of dat u een aanvraag moet doen via de toestemmingsprocedure kunt u contact opnemen met de receptie van het TechMed Simulatie Centrum.

Toestemmingsprocedure

Activiteiten waar toestemming voor nodig is kunnen aangevraagd worden via het aanvraagformulier. De eHealth House coördinator zal dan de aanvraag beoordelen. Dit duurt maximaal een week. De eHealth House coördinator controleert of de activiteiten gefaciliteerd/ondersteund kunnen worden en of deze passen binnen het eHealth House.

De volgende uitkomsten na evaluatie zijn mogelijk:

·         Disapproval: Het verzoek is afgewezen (bijvoorbeeld als de faciliteiten niet beschikbaar zijn)

·         Referred: Het verzoek wordt doorgestuurd naar de stuurcommissie van het eHealth House voor toestemming (bijvoorbeeld, langdurende projecten of externe activiteiten). De reactietijd bedraagt ongeveer drie weken

·         On hold: Het verzoek moet aangepast worden of er is overleg nodig

·         Approval: Het verzoek is goedgekeurd

Na toestemming (Approval) mogen de faciliteiten gereserveerd worden via de receptie van het TechMed Simulatie Centrum. 

RESERVeren van de labruimte en apparatuur

De eHealth House ruimtes kunnen - na toestemming - gereserveerd worden via de receptie van het TechMed Simulatie Centrum. Apparatuur kan ook worden gereserveerd via de receptie van het TechMed Simulatie Centrum.

Let op: Aangezien het eHealth House een gedeelde faciliteit is en we ondersteuning willen bieden aan zoveel mogelijk mensen, kan het zijn dat de faciliteiten soms niet beschikbaar zijn. We vragen hiervoor om begrip en flexibiliteit. Als er is a shared facility where we want to support as many people as possible, it is possible that the facilities are not available for some time. We ask for your understanding and flexibility. Als er sprake is van conflicterende activiteiten, dan zal de stuurcommissie van het eHealth House activiteiten prioriteren.

Toegang tot het lab en apparatuur

Toegang tot de ruimtes van het eHealth House kan worden verkregen via de receptie van het TechMed Simulatie Centrum. Studentassistenten kunnen de deuren openen of aan gebruikers een elektronische sleutel uitlenen. Apparatuur die standaard in het bezit is van het eHealth House kunnen ook worden opgehaald en teruggebracht bij de receptie van het TechMed Simulation Centrum

gebruikersSUPPORT

Studentassistenten van de receptie van het TechMed Simulatie Centrum kunnen algemene informatie over het eHealth House and haar faciliteiten geven, maar ook gebruikers doorverwijzen als meer support nodig is.

Huisregels

Humane onderzoeken

Het eHealth House kan gebruikt worden voor experimenten met menselijke proefpersonen, zolang aan de volgende voorwaarden wordt voldaan. 

Meer informatie en support.

Data management

Het eHealth House heeft systemen beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor het verzamelen en opslaan van data. We werken op dit moment aan een datamanagementstructuur om het verzamelen van data te ondersteunen.

Als u gebruik maakt van het eHealth House bent u op de hoogte dat u verantwoordelijk bent voor de juiste verzameling, verwerking en opslag van data volgens de richtlijnen van de Universiteit Twente en de Nederlandse wet. 

Ga voor meer informatie naar de website over onderzoeksdatamanagement.

Regelmatig verwijderen we data van alle apparatuur in het eHealth House. Zorg er voor dat u de data van u onderzoek direct exporteert en daarna verwijderd na verzamelen.