Student Report

Student report brengt moeilijke UT-zaken op een makkelijke manier. Iedere maand maken we een nieuwe video waarin we een onderwerp dat op de universiteit twente speelt vastpakken en uitzoeken.

Student report in het kort

Student Report is het kanaal dat moeilijke UT-zaken makkelijk brengt met video's via een eigen Facebookpagina en YouTube-kanaal. Iedere maand maken we een nieuwe video waarin we een onderwerp dat op de Universiteit Twente speelt vastpakken en uitzoeken. Zo hebben we het over het Twents Onderwijsmodel, de Rector Magnificus, de Onderwijs- en Examenregeling, activisme en de Batavierenrace. Daarnaast volgen we in onze mini-documentaireserie Meeloopdag een paar keer per jaar de mensen van de UT.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van deze video's? Like dan onze pagina op Facebook of abonneer je op ons YouTube-kanaal. Kijk hier alle gemaakte video's terug.

Contact

Student Report wordt gemaakt door drie studenten van de Universiteit Twente. Contact opnemen kan direct met de reporters hieronder of via Facebook Messenger.

Achtergrond

Student Report is een van de projecten voortgekomen uit het plan Optimalisatie Studentencommunicatie van de afdeling Marketing & Communicatie. In dit plan staan verschillende manieren beschreven waarop UT-studenten meer betrokken kunnen worden bij en beter geïnformeerd over de beleidsvorming. Marketing & Communicatie steunt Student Report financiëel en inhoudelijk.